Öland!

En vecka har gått och vi är påväg tillbaka till karlstad! Haft den bästa veckan. Vi har sovit på ett mysigt B&B i Kalmar, varit 3 dagar i lillans hus i Färjestaden på Öland, besökt stränder, butiker och upplevt en natur utöver det vanliga. Kikat i kvarnar som förr tillverkade mjöl, ätit jordgubbar längst promenadstigar.
Besökt slott, Borgholms stad och promenerat på prinsessan Estelles promenadstig, gått till Solliden och sett på raukar!

Kvällarna har innefattat gott att dricka och grillat att äta! Samtal med farsgubben och annat mys!

Sista 3 dagarna spenderades i Byxelkrok på norra Öland! I en stuga sol tillhör Lilians syster. Besökte Böda Sands camping och blev mäkta imponerad. Så vacker strand och så mycket kul att göra på området! Älskar stället!!

Tog häromkvällen en lång promenad längst havet och plockade sten och bara njöt av luften, vyn och lugnet. Spelade minigolf igår och det gick ju sådär. Summan av denna semester är ändå att Öland finns nu i mitt hjärta! Har ni inte varit där så åk dit!


Semestern!

Semestern är över. Men detta är snabbt sammanfattat:

Först ellös över midsommar med svärisarna! God mat, mysig båttur och trevlig midsommarfest med besökare från USA. Sedan var det dags att pka hem för en helkväll med magnus syster Anna som bodde hos oss i några dagar! Det var riktigt kul och få tid med henne. Hon är så go :)

Spenderade även 2 dagar med min syster i Göteborg. Vi var ute på en ö i skärgården och solade samt åt en god middag på värdshuset sedan var det snabba ryck tillbaka till stan för lite shopping och Liseberg. Dagen efter käkade vi en göör gooo frulle sen shoppade vi ända till kvällen.

Lata dagar hemma, mys med syskonen, kvalitetstid med min sambo.

Nu i lördags åkte vi äntligen till Kolmården ! Fan vad underbart ställe:) Ida och Magnus ville åka en grej som heter safari, man åker i en bur över alla farliga djur, jättehögt upp i luften. Ja grät och skakade första minuterna, sån fjant ja är. Men livrädd för djur på nära håll och för höjder.. Släppte dock efter en stund så ha kunde njuta jag med!

Ville ge min man en liten extra sak så jag hade bokat ett vandrarhem i Norrköping så vi kunde stanna och shoppa och få lite mer sommarminnen tillsammans med hans dotter! Så jag och Ida hade packat en väska i smyg som låg i bagaget på bilen:) så efter timmar på djurparken så checkade vi in!

Så idag var man tillbaka på jobbet igen! Känns skönt :)
Haft fullt upp från ja kom till ja gick. Blev en timmes övertid också.. Men allt har flutit på och vi har haft en jättebra dag!

Känns som jag svamlar när ja bloggar nuförtiden.. Tappat helt orken för det här! Så vi får se när och om ja får tillbaka glöden:)


RSS 2.0