Krabi

Thaimassage, badat i havet, druckit massa ChangÖl som går rätt upp i huve:) Dock så har vi inte sett mkt sol än! Så ingen bränna. Men d har tydligen varit väldigt dåligt väder sista dagarna men ska bli bättre nu så håll tummarna! Men jises d är så varmt och kvavt och har fått lite färg trots endast moln idag på himlen! Imorn hoppas vi på bättre väder för vi ska ut till Poda Island och njuta! Vackraste stället ja sett faktiskt. Helt klart vatten med massa småfisk, apor på stränderna och sanden är kritvit! Vi ska försöka shoppa lite till ikväll:) så svårt och veta vad alla i familjen vill ha dock :/

Ha det bra hemma alla kära!
Puss & kram


Thailand

Nu har vi kört några timmar med stopp på bloms i Mellerud och Shell för middag:)

Kunde inte sova så länge i morse så vi åkte lite tidigare än tänkt.
Om mindre än 4 timmar lyfter vi! Ja längtar så tills vi kommer fram!!!
Längtat så många veckor efter detta!
Men nu är vi snart där:)
Ska bli sjukt fantastiskt underbart att få spendera 2 veckor men min underbara i värmen..

Hoppas ni har det bra hemma kommer sakna min familj så! Kan inte hjälpa det men 2 veckor utan er är lång tid! Uppdaterar kanske under tiden vi är i Thailand så titta in här ändå:)

Hejdå :)


Hejja Hejja Hejja

Kan klockan gå mer sakta?
Ja vill att det ska bli söndag nångång och vi är framme!

Har varit på stan med Josefine några timmar och tittat på när hon handlat upp sitt presentkort hon fick igår av Magnus!
Tagit en kaffe och delat på en toast på waynes. Lite trist väder ute, kallt men ändå inte vinterkallt! Ca 8 grader ute.

Idag blir det kyckling och ris med gräddsås till middag! Fixat senaste Maria Wern så ikväll blir det svensk film:)

Tycker det är så trist tv på helgerna så man måste nästa ha en film att se!

CUBUS har ju kommit tillbaka till Karlstad, fanns mkt fint men det är så mycket folk där så man orkade inte trängas!

Ska bli gott med lite bubbel ikväll samt tårta från igår! Felicia och William var så duktiga och hjälpte mig fixa den! Grädde, hallonsylt, daim, chokladsås, marsansås och smartis :) GÖTT!!

För några år sedan.. Typ 2004 eller nått så var ja med om en bilkrock.. Hade Inge bälte på mig och satt liksom snett så när vi krockade med ett räcke så stötte framsätet rakt på min högerarm. Kände inget då men natten efter skrek ja av smärta men trodde det skulle gå över. Ångrar mig så innerligt att jag inte åkte in då för ja lider än idag av det.. Känns som nerverna ligger i kläm och ja får kramp i armen varje dag nuförtiden.. Har väldigt ont och ett obehag som gör att ja inte kan sova ordentligt.. Kan inte ligga på armen.. Blir så arg på mig själv!
Men inget och göra nått åt nu.

Hinner nog blogga imorn innan vi åker men tills dess får ni ha det så bra :)


Min älsklings födelsedag

Vill önska grattis till min underbara sambo som fyller år idag❤❤❤❤
Han firades ju igår men idag blir det mys och lite champagne!

Förberett lite inför avresa imorn! Är laddad som fan och hoppas ja kan sova en del av resan för ja ska då lägga mig vid poolen direkt ja anländer i Thailand:)

Ska iväg med syster för hon ska kika julklappar i stan! Så man får lite tid med henne innan vi åker.. Blir nog mycket jobb när ja kommer hem eftersom jag börjar direkt på måndagen när vi kommit hem! Som jag sagt förut kommer ja vara helt död första dagen! Kanske kommer hem vid 3 och ska vara på jobbet kl 10 med huvudet på skaft! Är så jävla nervös!!!!

Mycket positivt framöver såsom nytt jobb, jul och nyår! Får äran att fira nyår med bästa Ida i år också så det ska bli kul:) förra året hade vi henne på jul!

Ska kika klart på cheaters på tv och vänta på syster! Hörs av senare :)


Bättre dag hade man inte kunnat ha

Läkarbesöket var befriande bra. Gud vilken läkare ja har fått.. Guldvärd!!
Allt känns så bra!

Spenderade några timmar med Emelie på stan och fikade ute för sista gången i är. Riktigt kul, hann även med att besöka hennes mamma på arbetet! Längesen vi sågs. Sen hem och baka tårta med mina syskon.. Så blev det kortspel och livliga diskussioner :) Goa ungar!!
Sen kom resten av familjen och vi har haft paketöppning med Magnus och Josefine. Är inte hemma på hennes födelsedag så hon fick sina paket nu:)

Sen hängde vi i en stor myshög i soffan och pratade om livet, resor, skämt och allt möjligt! Man får så mycket energi från sin familj! Har ju 5 underbara syskon som jag älskar mer än livet själv!
Kommer sakna ihjäl dom nu när vi är borta 2 veckor! Men en varm och vacker strand på en Ö i Thailand kommer inte sitta fel om 3 dagar när vi landar :) iiihhhh!! Längtar!!

Nej nu är ja helt jävla slut! Ska rosta mackor och slappa! Hej då :)


Godmorgon

Sitter hos läkaren och väntar på min tur.
När klockan ringde i morse var ja så jävla trött.. Så tidigt var det ju inte, 8.40:)

Men nu är ja här och fortfarande lika trött! Ska möta Emelie direkt jag är klar så hoppas hon är här då! Blir så förvirrad när ja ska stå och vänta ensam på stan, fått torgskräck sen ja bodde i Kiruna:) det är sant! Jobbigt.

Sen blir det hem och baka tårta med lillebror om han kommer direkt efter skolan som det är sagt :)

Kl 17 kommer hela familjen på besök! Min älskling fyller år imorn så ska fira honom idag! Gammal blir han ;)

Vi hörs senare! Kram


Äntligen bönderna

Bonde söker fru sändes ju inte förra veckan så nu ligger ja helt koncentrerad framför tv:n medans sambon somnat :)
Han har haft svårt och sova fler nätter nu så hoppas ja kan vara tyst nu så han inte vaknar stackarn..

Laddar för läkarbesök imorn.. Lite nervös men känns ok!

Kikat på film och bara slappat med världens huvudvärk hela kvällen! Treo brukar alltid hjälpa men inte idag. Skit skumt.. Men men!

Hahaha har inget ljud på tv:n men hör nu att grannen har på samma program som ja på hög volym så ja hör litegrann :)

Ida och ja på kyrkogården i Iloret del mar, Spanien!


Härliga dagar

I förrgår spenderades kvällen hemma hos mamma! Satt i köket och kikade julklappar och drack kaffe med syskonen och mamma.
Sen blev det soffhäng och tv.. William frågade mig: vad har du på kinden?
Vadå frågade jag, sen får jag en blöt puss av honom där:) så jävla söt!!!!
Älskar honom så lilla bubben!!
Så en kväll fylld av syskonkärlek och kramkalas helt enkelt.

Igår handlade ja med Madde och Josefine inför kalaset imorn. Sen blev det middag hemma och sen en vända på stan innan twilight med systrarna och mamma! Hade så roligt.. Sånt bör göras oftare :)

Så inte hunnit hänga nått med min man på flera dagar så jag ska idag fixa middag och film. Krypa ner i hans famn resten av kvällen :)

Imorn är det fullt upp. Läkaren, fika med Emelie, uträtta ärenden och sen kalas!

Nu ska jag kika basketball Wifes. Ha en trevlig onsdag :)


En talang

En talang måste man ha när man ska packa resväskan för 2 veckor men vill inte packa mer än halva eftersom man lär handla där, men ändå ha med sig massa saker så man kan välja outfit varje dag :)
Tror ja lyckats i allafall! Lite kvar men d är i tvätten. Lite listor så som mathandling och To Do-lista kvar att skrivas samt förbereda Magnus kalas på torsdag. Även läkarbesök och fikadate är inplanterat så d är mkt nu!

Drar hem till mamma om en timme! Så nu ska ja smälta maten och sen pussa ihjäl mina syskon! ❤


Things To Do

Fikat med Emelie fick ställas in! Hade en nackspärr från helvetet i morse samt samtal och ringa och en lägenhet som såg ut som fan! Kommit en bra bit på vägen men pausat i soffan en stund och ätit frulle.

Ska fixa och trixar med handlingslistor och en tom resväska som ska fyllas. Sen blir det middag och iväg till mamma medans Magnus drar och spelar biljard:)

Saknar syskonen igen! :)

Later!


Söndag

Spelat löning :) som ja nämnt tidigare så är det ett riktigt kul spel! Sedan har ja påbörjat maten, slappat i soffan och småplockat. Magnus och Ida har sin pappa/dotter stund med tv-spel! :)

Idag blir det hemgjord potatisgratäng och kycklingfilé fylld med grekisk vitlök!
Vet inte om det blir jobb ikväll eller inte.

Försöker få med mig både mamma och Josefine på bio i veckan! Får se vad som sker:) mysigt med lite mamma/döttrar häng tänkte ja! Twilight såklart! Längtat ett helt år vill se den innan vi åker!




Blev väckt

Ida är inte den som försöker vara tyst på morgonen nuförtiden så sovmorgon blev det ingen för mig.. Magnus lyckas somna om och ligger nu bredvid mig och sover som en stock!
Jag är ju själv jättetrött men kan inte sova.. Men men har en några dagar till på mig innan vi åker. För utomlands blir det inga sovmornar i allafall:)
Exakt en vecka nu tills vi åker! Känns skönt att flyga på natten så man kanske sover bort det mesta av resan! Ska ta med mig en kudde ja :)

Känns bra i hjärtat att ja kunde unna min man denna resa. Han fick den i födelsedagspresent/julklapp.. Han jobbar så hårt och behöver semester!

Igår såg vi på filmer the Watch! Bitvis väldigt kul men nej, ingen ja rekommenderar. Sen blev det filmen 13 snart 30 som gick på 5:an!

La även alla julklappar under granen igår och det är så förbannat mysigt och ha granen tänd och massa paket under! Nyfiken på mina klappar som ligger där!!!!:)

Mörkt ute än och ser ut som en regnig söndag! Så vi kanske börjar packa resväskan redan idag? :) så man får lite känsla!

Ha en bra söndag alliphop!


Familjemys

Har bakat klart alla lussebullar och tagit oss en promenad för att köpa massa godis och snacks! Blev en hel del :)

Nu ligger vi utslagna i soffan jag & Ida medans Magnus är på träning med innebandyn. Fixar lite filmer tills ikväll och om en timme blir det mat! Är fruktansvärt hungrig:)

Imorn har vi inga särskilda planer men kanske blir en innedag till med spel!

Ha en trevlig lördag! Vi hörs imorn:)


Julkänsla

Idag sov vi lagomt länge.. Har varit nere i källaren och hämtat julgranen och julpyntet! Eftersom vi kommer hem mitt i dec så ville vi julpynta nu när Ida är här. Lite tidigt men lika mysigt för det.
Även fått upp resväskorna så vi kan börja packa i veckan! Har gjort en lista på allt man behöver i 2 veckor! Vill inte packa väskan för full heller eftersom man lär handla massa där. Svårt men ja måste!!

Nu mitt i pyntningen stack Magnus och Ida iväg och vart dom skulle vetti fan :)
Ibland har dom hemligheter för sig och jag är såklart såååå nyfiken!

Ska baka lussebullar när dom kommer tillbaka så det kommer lukta saffran här och ja hatar verkligen saffran :) blä! Men vad gör man inte för familjen?

Känner mig så jävla trött.. Svider i ögonen.. Konstigt för ja sov ändå i 9 timmar! Nu ska ja ta mig samman och plocka lite här bland allt.. Bye bye!


Mob Wifes

Kan vara en av dom bättre serierna ja sett :) så roligt när dom tjafsar!
Livsfarliga brudar!
Haft en riktigt bra dag med syster Madde. Var där nästan 4 timmar och vi har skrattat och pratat.. En mysig tjej hon, min älskade syster!

Ont i magen idag igen.. Igår kväll hade jag så jävla ont i magen och halsbränna! Trodde ja skulle svimma av smärta.. Men idag lite bättre.. Är rädd att magsåret är igång igen.. Det gör väldigt ont med magsår.. Ursch!

Ätit lite kött, gräddsås och ris! Mmm:)
Så nu ska ja invänta Magnus sen ska vi hämta Ida! Iväg på middag och spel!


Fredag

Tog med mig min dvd och filmen cockpit hem till mamma där lillasyster Madde väntade.. Har myst i soffan och kikat på film :)
Försöker finna en till film att se men hittar ingen.. Får se vad det blir! Har i alla fall haft en supermysig morgonen med henne! Vi hörs senare :)


Pizza och film

Mörkret har nu infunnit sig och mannen är och hämtar pizza! Ska kika på total recall och slappa i soffan..
Ska flotta mig extra nu innan man ska i bikinin :)
Kanske inte så smart men skitsamma! Ja är hungrig som en varg.

Ha en trevlig kväll hörs imorn!


Godmorgon

Idag händer... Ingenting. Har ingenting att göra.. Man är så jävla förslappad att ja blir orolig för hur det ska bli när man börjar jobba! Kommer bli skönt med rutiner och så men hoppas huvudet är med när man ska lära sig en jävla massa nya saker :)
9 dagar kvar tills vi ska åka. Känner att ja behöver komma bort. Ska bli skönt att sitta på stranden med fötterna i sanden med en kall öl i handen.. Mmm! Shoppa på kvällen och äta massa god mat!
Hoppas på bra väder också! Landar runt 11 så hoppas d går snabbt så ja kan lägga mig vid poolen direkt :)
Längtar så sjukt!
I helgen blir det att julpynta eftersom vi missar halva dec när vi är borta och vi vill göra det med Ida! Så granen ska fram samt lite lussebulls bakning står på schemat! :)

Ha en bra torsdag! Själv ska man se på tv och hoppas på att armen slutar värka efter sprutan!


Spruta

Varit hos Kristina och doktor Anders på läkarhuset och tagit twinrix-spruta:)
Gjorde så ont!!! Men nu är det gjort!
Gör fortfarande ont..

Haft mamma på kaffe och sedan slappat i soffan. Kikat på stalkers på 3:an! Spännande men sjukt program. Nu ska ja lyssna på ljudboken..
Lyssnar just nu på Viveca Steens
Böcker om Sandhamn.. Så bra :)

God natt!


Onsdag

Tacos till frukost med syster. Bra start på dagen :)
Pratat massa och druckit kaffe! Hämtat ut julklapp och besökt verkstaden då Josefine krånglar med sin bil! Närmar oss en lösning men nu måste vi hitta rätt reservdel och har fått fel nr på delen och kommer inte fram på telefon till svemabil! Ursch vad trist att krångla såhär!!

Har köpt mat, en jultomte och nya gardiner! Ska slappa lite medans syster fixar med alla samtal och senare ska ja iväg med sambon och ta spruta inför Thailand! Ursch ja hatar att ta spruta!!!!
Men men lika bra :)


Yo

Var häng med syster nån timme! Nu är hon och hämtar sin bil! Hoppas på att problemet går och lösa billigt dör fyfan vad tråkig utgift precis innan jul:(

Mamma kommer inte heller hon är och shoppar! Passar ganska bra ändå eftersom jag mår piss! Nyss ätit middag, köttfärssås och fullkornsmakaroner :) mums!

Min sambo sa nått konstigt för en stund sen: Ska vi se Johan Falk idag igen?
Han hatar svenska filmer så ja tar chansen nu när han erbjuder sig:)
Så vi bäddar ner oss i sängen och kollar den. Mystisdag it is❤

Hittade denna fina på nelly.com idag och ja har önskat mig den i julklapp av älsklingen! Hoppas på den :) så snygg !!!


Migrän och illamående

Helt plötsligt blev ja helt illamående och d spränger i huvudet! Ursch.. Syster kommer sen och ska hälsa på medans hennes bil är på kontroll.. Så hoppas ja mår bättre då!
Mamma kommer senare också.. Nej nu måste ja vila bort denna skiten..
Mår verkligen inte bra..


Hej lilla tisdag

Igår var ju faktiskt en givande dag!
Var ju längesen jag träffade Emelie eftersom hon bor i Sthlm. Vi pratade som sagt om allt möjligt men måste säga att det är förjävla trist att höra om folk som pratar skit om en. Speciellt eftersom man inte ens känner dom..
Att folk har en sån bestämd åsikt om mig hade jag ingen aning om..
Att ja var en sån man pratade om.. Ja får väl ta det som en komplimang då kanske.. Men spela inte liten och söt när du uppenbarligen besitter en jävla förmåga att snacka med folk som inte ens känner mig! D är lågt!

Ska upp ut sängen snart och käka frulle. Har inget särskilt och göra idag mer än och måla min stege igen! Ska nog slå in julklappar :) så mysigt!

Hej så länge vi hörs sen!


Hej

Har druckit massa kaffe och pratat massa skit med Emelie som varit här i 3 timmar! Efter det har jag slipat och målat första varvet på stegen ja och Magnus har snickrat ihop:)
Var jobbigt och slipa alltså!! Hjälp va trött jag är, och hungrig!

Ska glo lite på tv och varva ner innan det är dags att laga mat.

Vi hörs!


Godmorgon

Förra inlägget skulle publicerats igår men blev det idag men skitsamma :) hade ingen mottagningen igår!
Sovit så dåligt i natt.. Helt slut.. Klockarn är inte mkt och jag har varit klarvaken sen kl 06.18..
Suck! Ja som får besök idag också! Kommer somna..

Ska försöka ta mig upp för i sängen ligger ja än i alla fall:) städa lite samt äta frukost! Vi hörs senaste!


Farsans dag

Idag har vi jobbat några timmar samt byggt en stege som jag ska slipa och måla vit:) så man kan hänga saker på den, ha den lutandes mot en vägg. Hoppas på bra resultat!

Har varit hos pappa och fikat. Han hade lagat egen äppelpaj :)
Gillar inte paj så fick bli clementin för mig! Har handlar lite extra god mat med oss hem nu så ska vi mysa lite innan denna söndag är slut!
Men haft en mysig dag med mina fina!

Imorn blir det soffhäng och kaffemys med Emelie! Om det är fint så packar vi nog med termosen och går ut och sätter oss. Sen ska ja packa in julklappar och börja snickra på min stege:)

Ha en mysig söndag allihopa! Grattis på fars dag till min sambo och till min fina fina pappa!! ❤❤❤

Kikade på lite kort hos pappa! Hahaha


Superstolt syster!!!

Fick sällskap lagom till frukost i morse! Har umgåtts med mamma och Felicia här hemma! Sen iväg och göra ett ärende! Vidare till Willes tävlingar i pingis! Ungen är grym!!!! Så jävla stolt:)

Han vann 3 av 4 matcher vi såg! Ja tror man säger så :) pingis är svårt!
Men han är grym!!!!

Så ja är så nöjd över att ha fått kramats och pussats med mina älskade tvillingar hela dagen idag! Mina små bebisar❤❤❤

Nu mår ja bara illa och ska vila sen fixa middag!


Julklappar

Började dagen med lite småplock hemma sen kom syster med pannkakor så vi käkade frukost tillsammans ❤

En kopp kaffe och sen iväg till stan. Hittade typ ingenting där, så åkte vidare med en take away kaffe i handen till bergvik! Där hittades felicias och Williams alla julklappar. Även mammas är klar samt nya underkläder och en t-shirt till mig! Handlade lite smågrejer hem och nu efter middagen ska ja smälta maten och sen är det dags för bio med kärleken.
Nya bondfilmen:)
Är så trött och seg så bio blir perfekt :)

Imorn ska vi plocka upp en julklapp till sen kolla Willes pingis match! Ska bli så kul och se min lilla prins spela:)

Hörs mer imorgon.


Saknar

Saknar mina syskon! Allihopa..
Ska försöka träffa alla på lördag när Wille har tävling :) ska bli så kul och kika!
Imorn är det fredag och jag tror i alla fall jag ska med syster till stan och köpa klappar och uträtta ärenden :)

På lördag blir d ju att hänga med familjen. Längtar ❤

Måste ha en ny dator! Magnus gamla jävla dator är ju dum i huve. Startar om sig själv hela tiden och det tar ca 30 min och starta den och gå in på nätet. Den låser sig och krånglar.. Man blir ju galen!!!

Men men! Ska försöka bränna ut en serie nu så får vi se hur det går:) frukost kanske vore nått! Glömmer bort att äta :)


Tröttis

Vaknade lite väl tidigt idag och tar mig inte ur sängen :)
Gött och bara ligg här!
Kakan ja bakade igår var ju livsfarligt god. Sådär mjuk och salt och kletig fast inte som en kladdkaka utan mer kompakt :) ja döööör!

Idag har jag INGET att göra! Kul..
2 veckor och 2 dagar tills vi åker.

Jaja vi hörs senare :)


Baka liten kaka

Har precis avnjutit en så jävla god middag! Fläskfilé med egengjord klyftpotatis och varm baguette med mozzarella och rödlök:)

Har även bakat en stor chokladkaka åt oss som ska serveras med grädde och kaffe:) ska bara smälta maten först!

Nu ska jag kika dr. Phil en stund och vänta på att Magnus badat klart!

Kram på er!


Mob wives Chicago

Helvete vilken rolig serie :)
Slåss gör dom, damerna! Hahaha!

Har idag tagit mig 2 promenader för att handla och få frisk luft! Andra turen promenad blev av för att ja inte hade mjöl hemma:) behövde 2 matskedar och hade inte ens en smula! Så tillbaka till affären! Men skönt och röra på sig.

Fixar och dolar här hemma!
Ganska mysigt :)
Ikväll ska ja mysa sönder min man!

Ida kommer inte i helgen heller :(
Blev ett litet missförstånd men hon kommer nästa helg i allafall! Vi ser henne alldeles för sällan!
Så vi ska jobba som vanligt. Annars vet ja inte vad vi ska göra! Antagligen bara slappa :)

Hörs lite senare!


Kollegieblock och penna

Har idag börjat kika lite på olika produkter och produktinformation inför nya jobbet. Ja vill så gärna göra detta bra och det kan aldrig skada att forska lite innan man börjar :) kanske lite överambitiöst men ja vill ju bli bäst på jobbet! Alltid mitt mål.

Idag blev det färsbiffar och pressad potatis med gräddsås till middag! Hej och hå vilken kock ja blivit! Riktigt grym måste jag säga :)

Imorn skulle ja behöva mig en promenad! Ha ha ha ja har inte gått utanför dörren på 2 dagar :) tragiskt!!!

Gillar ni ljudbok måste ja tipsa om Viveka stens böcker om Sandhamn! Åh så bra. Är inne på min 3:e bok nu och dom är spännande och lätthörda:)

Hörs imorgon!
Saknar dig Milton av hela mitt hjärta.


Vill flytta

Har ju gjort om mkt hemma sen ett år tillbaka men man vill liksom inte lägga för mkt pengar på en lägenhet man inte ska bo kvar i för alltid..
Ja vill ha ett hus! Helst nu.. Så det vore om man vann typ 1 miljon eller 2.

Vet exakt hur ja vill att allt ska se ut!
Så ibland blir ja så irriterad över att ja inte kan få d nu!!! Men när jag börjar jobba så är planen att vi ska spara och snåla 1-2 år så vi har en budget till att renovera ett hus! I alla fall så det finns till golv, tapeter och möbler! Resten får man ta då och då! Tanken är att vi aldrig mer ska flytta sen utan verkligen göra vårt drömhus:)
Åh vad jag längtar!

Har bytt gardiner och städat hemma idag! Pluggat lite också! Tiden har gått fort och snart kommer Magnus hem en sväng innan han ska iväg och spela biljard med en kompis :)

Hej då!


Frost

Vaknade imorse och kikade ut, såg frost på grannhusets tak men ingen snö än:(
Längtar tills det snöar för då infinner sig julkänslan och i vår familj är jul nått alldeles, alldeles speciellt! Längtar efter maten och klapparna, programmen på tv och kanske mest av allt julgranen!

Julklapparna är lite halv som halt inköpta och på fredag ska jag och Josefine kika lite mer ;)

Här är en bild på min nya väska!


Pengarna på bordet

Finns en app så man kan vara med och spela spelet! Man har 2 miljoner och satsar precis som i programmet på svaret/svaren man tror mest på.
Sen behåller man antingen pengarna eller förlorar dom! Om man är snabb och har rätt så kan man vinna en iPod. Sen är d en kul grej:) jag och Magnus testade förra veckan och ska köra ikväll igen.

Min huvudvärk börjar släppa och vi har käkat en god middag! Korvstroganoff och ris :)

Skulle till stan inom och fika med Therese och sen Emelie. Men det blev inställt och ja skulle även hämta ut våra thaipengar men gör d på fre istället när jag ändå ska ner till stan då med Josefine. Så imorn ska jag börja plugga lite inför nya jobbet så ja är lite med i huvudet! Kommer vara galet mycket att hålla koll på och massa nya saker.. Sen att börja jobba bara timmar efter vi kommit tillbaka kommer vara jobbigt. Knappt någon sömn och 11 timmar flyg plus 3.5 timme i bil kommer bli tungt att ha huvudet på skaft! Men det ska bli roligt :)

Morbror Erik hörde av sig idag och bjöd med oss på musik Quize på Harrys ikväll men vi är för slitna! Hade dock varit kul:) så vi får ta det en annan gång!



Söndag-måndag

Igår vart det jobb hela dagen. Med ett avbrott på några timmar för att umgås med syster. Vi åkte till ÖB för att kika och kikade även in på Karlstad depå där vi båda köpte ny vinterjacka!
Min fina sambo gav den till mig i tidig julklapp❤
Köpte även en snygg väska! Behövde en till när jag ska ut och lite sånt!
Bild kommer!

Igår spelade vi Bingolotto också men ingen vinst tyvärr men det var kul!

Vaknade i morse med världens huvudvärk. Josefine har vart här på kaffe och slappa i soffan-mys. Men nu är hon på jobbet och jag ska vila bort huvudvärken.

Längtar till helgen för då kommer Ida hit och det är som alltid lika mysigt! Jag har sån tur som får ha henne i mitt liv. En goare, smartare och snällare 12åring får man leta efter!

Nu ska ja kika på finalen av bachelor Pad season 3! :)


Myslördag

Idag vaknade vi av mitt larm som ja glömt stänga av ha ha ha! Va fan liksom, när Magnus väl har sovmorgon så blir d fel :)
Men en extra god frukost och en kopp kaffe senare var d glömt och vi begav oss ut på turné! Har varit på rusta och köpt schampo, balsam och sånt till Thailand. Sedan lager 157 och bergvik där ja bjöd min man på lunch!
Sen handlade vi lite gott och åkte hem för kortspel och en köpp kaffe.
Skulle på bio egentligen men filmen gick så sent och vi ska upp imorn så vi skippar d. Godiset och Drickan får vänta till veckan så får vi gå då:)

Köpte Bingolotter också tills imorn!

Magnus ville boka platser på planet med extra benutrymme eftersom han är så lång så d har vi nu bokat! Skönt :)

Han är och spelar innebandy men är snart hemma igen och ikväll blir det film och middag! Kanske en öl:)

Haft en så mysig dag! Inte ofta vi hinner med en heldag av aktiviteter då vi nästan alltid jobbar helg! :) vi hörs!


Regn och kallt

Hur länge kan det regna? :)
Dock är det mörkt och mysigt ute! Så ja slappar i soffan framför mina serier.
Igår var vi på hockeyn och det va en riktigt bra match! 4-0 till Färjestad. Hade det så trevligt igår med pappa och syster samt min sambo! Mötte mamma som var där med jobbet och samåkte med oss hem!

Ikväll blir det vin och pastasallad med Magnus. Imorn är planen att sova ut och sen ta varvet i Karlstad! Söka julklappar och avnjuta nån god lunch eller fika nånstans med kärleken.


Målartjejen

Målat väggen i sovrummet igen och slipat våra sängbord och målat dom igen!

Slappar som fan nu, så jävla skönt :)
Kollar bachelor Pad säsong 3! Så spännande :)

Ska iväg på hockey ikväll med Magnus, pappa och Josefine! Färjestad-Rögle och förhoppningsvis blir d vinst! Borde bli det i allafall eftersom dom ligger sist i tabellen..

Ska ta tag i damsugningen, dricka lite kaffe och börja med middagen så fort ja orkar kliva upp ur soffan :)


Godmorgon!

Jises! Missförstånd hela tiden.. Känns som man inte kan skriva vad man vill på sin blogg. Sista gången ja reder ut det här nu: man får gnälla, ok? Ja gör d! Ja mår dåligt ja med ibland som alla andra. Inge konstigt med d!

Ja menar att jag gillar inte folk som gnäller utan anledning! På saker som inte går att göra nått åt eller som för mig är ofattbart att gnälla över. Ja klarar inte folk som klappar sig på axeln och säger: åh ja som ALLTID är så goooo och glad jämt annars men inte idag, igår eller hela förra veckan. Jämt alltid hela tiden! Det förstår ni väl själva hur jävla dumt det ser ut!

Min blogg har blivit någon krigszon IGEN! Nu vill ja inte förklara mig mer och ja vill helst inte ha nått tjafs med nån tack! ❤❤




RSS 2.0