Torsdag!

Idag är det äntligen dags för min fina sambo att laga god middag till mig! Det gör han varje torsdag och det är nått vi håller hårt i, har gjort sedan vi blev tillsammans:)
Datenight! Dagen då allt bara handlar om god mat, smarrig efterätt och massa närhet!

Ont i nacken som
Fan! Är väl efter alla spänningar efter all smärta. Jätte less på att ha ont.
Tyvärr så kommer ju inte Ida i helgen då hon blivit förkyld. Vi som längtat så!

Blir filmmaraton hela helgen, älsklingen ska jobba lite! Petra kommer hem och jag hoppas så på att hon hinner förbi hos mig så jag får krama på henne!
Kanske till och med Sarah kommer från Sunne :)

Nu ska jag återgå till The Hills maraton.
Kanske dags för frukost också..

Hej!


Milton!!!

Min älskade Magnus kom
Hem på lunchen för en stund sen med min hund Milton som jag inte sett den i april!! Han har fått flytta till en familj som ha bättre möjligheter för honom. Mer tid och hus m.m!!
Tror ni tårarna kom?? Jaa, så nu har vi rullat runt på mattan och kramats som
Vi gjorde förr! Pussar har ja fått i massor!!
Men nu har han gått och vilat på sin favvoplats. Under mammas sovplats såklart.
Älskar den där hunden!
Så tack älskling för den bästa överraskningen ja kunde önska mig! Älskar dig


Bra att paketet kommit till Ica så ja kan ...

Bra att paketet kommit till Ica så ja kan inte se nya säsongen av mitt program! Faaaaan! Ja får ju inte gå nånstans! Ont ända upp i nacken. Gick upp ur sängen minst 5 ggr igår efter att jag lagt mig för natten. Så går det väl när man va ute och rörde sig för mkt igår antar ja, nu ska ja rosta mackor och koka ägg! Hej!


Hemmagjort potatismos och grillkorv med os...

Hemmagjort potatismos och grillkorv med ost fick det bli till middag. Har senaste tiden funderar mycket på vad jag vill göra med mitt liv. Jag är inte den personen som prioriterar hög utbildning och välbetalt jobb, lyxigt hem och massa pengar på banken. Skulle aldrig tacka nej till ovanstående men vill heller inte lägga ner halva mitt liv på att nå dit. Jag skulle helst ha en lycklig familj, mysigt hem och ett jobb jag trivs med, vilket jag har just nu. Försöker på mitt sätt, i lugn och ro komma på vad jag kan göra för att utöka den lycka jag idag har. Vissa saker har jag och min sambo bestämt oss för. Så som en mysig semester till sommaren med hans dotter Ida, hålla utkik efter ett nytt boende och att vi gärna vill ha barn! När, vart och hur allt ska ske kommer märkas med tiden. Just nu njuter vi av det vi har och jag känner mig lyckligt lottad som det är:) Känslan att man har hittat hem är stor! Att jag har hittat nån som vill dela samma drömmar med mig får mig och pirra av lycka, varje dag. Älskar verkligen mitt liv precis som det är. Puss


Hello! Åkte med Elena till Bergvik i morse...

Hello! Åkte med Elena till Bergvik i morse för att få komma ut, även handla lite. Men det va fan det dummaste ja gjort på länge.. Helvete vad ont jag har nu.. Att jag aldrig lär mig alltså!! Nu är syster här i allafall och vi slappar. Käkat lite Mc donalds. Ursch ja mår verkligen inte bra alltså.. Aja det är bara att vila och så! Igår va Tyra & Linda här! Mysigt med dregliga bebispussar, snoos på bebishud & massa bebisprat! Längtar tills vi får en egen liten kärleksbebis <3


Undrar om alla piller är så bra! Dra ju i ...

img_9928 (MMS)

Undrar om alla piller är så bra! Dra ju i mig ca 9 tabletter per dag. Börjar må riktigt illa.. Ursch!!  Om nån timme kommer Linda & Tyra om inget annat dyker upp som det ibland gör för Linda :) sen kommer tvillingarna vid 17 och mamma vid 18 kanske. Trevligt med besök när man inte gjort ett skit på en vecka. Speciellt när man vet att d är ytterligare en vecka hemma i säng och soffa!  Känner mindre smärta men är mer svag. Glömmer bort och ligga stilla ibland. Men men!  Oavsett all skit så är jag då lyckligt kär och har det så bra just nu på kärleksfronten!! Han är helt underbar och leva med min man!!


Mina vänner som bor i göteborg, dom är så ...

Mina vänner som bor i göteborg, dom är så söta! Saknar dom så grymt mkt. Petra & Therese. Känns som Man missar så mkt av det vardagliga, av skitsnacket och av att bara få vara med dom. Men som tur är betyder vi nog nått speciellt för varandra så vi håller hårt i varandra. Saknar dom jätte mkt. Längtar tills dom kommer hem:) Idag är det mörkt och grått i sovrummet så vädret verkar inte så fint. Ja får och kan i allafall inte ta mig utanför dörren. Idag ska ja föröka stryka gardiner och ringa lite samtal. Mer än så blir d inte :( Hoppas ni får en bra måndag!


Gripen, akuten och inlagd på sjukhuset. Ja...

Gripen, akuten och inlagd på sjukhuset. Jag har mått fruktansvärt dåligt. Aldrig haft så ont i hela mitt liv. Oron för att det kunde vara cancer va hemsk. Dom är så fåordiga på sjukan, frågar man inte får man ju nästan aldrig svar. Vill inte gå in på vad det va men d går över av sig självt efter dagar av helvete. Fick komma hem igår från sjukan och har äntligen fått sova några timmar och tagit en dusch. Sjukskriven en vecka. Känns så skönt att jag har min underbara sambo som pysslar om mig och ger mig allt ja behöver då jag inte får röra mig mer än nödvändigt. Pappa & syster var här igår och hälsade på. Min fina familj <3 Idag kommer Linda och Tyra hit och hälsar på. Ska krypa tillbaka i soffan igen. Ha en bra lördag!


Fyfan vilken dag! Tror ja fått urinvägsinf...

Fyfan vilken dag! Tror ja fått urinvägsinflamation nu också!! Fyfan:( Tar det aldrig slut.. Idag blev det hemmagjord pizza och en smarrig efterrätt som ni får bild på sen! Frustrerad på att varenda del av min kropp mår piss.. Gå över nån gång!!


Ja idag har varit en upp och ner dag! Inge...

img_2844 (MMS)

Ja idag har varit en upp och ner dag! Ingen matlust och Sen har jag nu spytt 2 ggr! Mår dock inte illa i magen utan i halsen:/ skumt! Nej ja är ej gravid!! Nu kurerar ja mig framför tv:n med levande ljus:)


En tur till affären va det jag orkade med ...

En tur till affären va det jag orkade med idag! Vaknade och mådde fortfarande inte bra.. Men mat va ja illa tvungen och handla så känns skönt att d är gjort. Hur kan man vara så jäkla trött när man sovit typ 10 timmar? Känns inte kul och vara borta från jobbet! Älskar ju och vara där:( Kokat mig en kopp kaffe , första gången på flera dagar! Ska nu krypa ner under filten och vila lite. Önskar min sambo kunde vara hemma och ta hand om mig nu:( Har bokat in en date med Linda & Tyra om några veckor! Lite långt kvar men ja längtar efter bebissnoos!! Tack & hej!


En promenad för frisk luft. Köpt lite mat,...

En promenad för frisk luft. Köpt lite mat, multivitaminer och en kebabrulle! Mums i magen. Börjar bli orolig för vad det är ja har för baciller då d aldrig går över.. Men kurerar mig med Irene Huss och en varm filt då ja fryser som fan! Onsdag imorn och vi får se om det blir jobb eller mer hemmakurering för mig! Igår kväll va det mys med snutt till ensam mamma söker och hollywoodfruar. Massa levande ljus och kvällsmat:) Trivs så bra med mitt liv ja! Pappa ringde också! Saknat han!! Nu tillbaka till filmen och vila..


Jag funderar ibland, på ganska mkt. Varför...

Jag funderar ibland, på ganska mkt. Varför jag är som jag är och varför det finns folk som tror dom känner mig, vet vem jag är fast dom egentligen aldrig försökt lära känna mig. Det finns perioder i mitt liv där ja varit en "sämre" version av mig själv, nästintill nån jag inte ens är. Men ändå har en del så svårt att förstå, förlåta, glömma & gå vidare. Jag liksom alla andra har gått igenom saker som tar tid att bearbeta, saker som får en att vara på sin vakt, saker som gör att man tar fram en extremsida av sig själv. Tex. Ibland är ja extremt hård, allt är svart eller vitt och allt däremellan är skitsnack! Ibland är jag en väldigt sympatisk, sårbar, ensam person som Tar åt sig lätt av andras kommentarer eller sätt att vara mot mig. Bara för att det är så, betyder inte det att jag är falsk, att jag inte står för vem jag är eller att jag vänder kappan efter vinden, att jag skyller mina problem På alla andra. Tro mig, den ja straffar hårdast i alla situationer är mig själv. Oavsett vem som gjort fel. Men skillnaden på mig och många andra är att jag är ärlig om min sinnesförvirring, jag ljuger inte om att jag kan ändra min åsikt om nått från en dag till en annan. Att saker som är viktigt för mig kan bytas ut mot andra saker om en vecka. Jag har mina bästa vänner som jag vet känner mig för den förvirrade person ja är. Tackar er för att ni alltid har min rygg, inte dömer mig utan ger mig utrymme att byta känslor, åsikter och göra fel. Tror vi alla kan lära oss av varandra och inte vara så snabba och döma andra.


Tankar..

Jag funderar ibland, på ganska mkt. Varför jag är som jag är och varför det finns folk som tror dom känner mig, vet vem jag är fast dom egentligen aldrig försökt lära känna mig. Det finns perioder i mitt liv där ja varit en "sämre" version av mig själv, nästintill nån jag inte ens är. Men ändå har en del så svårt att förstå, förlåta, glömma & gå vidare. Jag liksom alla andra har gått igenom saker som tar tid att bearbeta, saker som får en att vara på sin vakt, saker som gör att man tar fram en extremsida av sig själv. Tex. Ibland är ja extremt hård, allt är svart eller vitt och allt däremellan är skitsnack! Ibland är jag en väldigt sympatisk, sårbar, ensam person som Tar åt sig lätt av andras kommentarer eller sätt att vara mot mig. Bara för att det är så, betyder inte det att jag är falsk, att jag inte står för vem jag är eller att jag vänder kappan efter vinden, att jag skyller mina problem På alla andra. Tro mig, den ja straffar hårdast i alla situationer är mig själv. Oavsett vem som gjort fel. Men skillnaden på mig och många andra är att jag är ärlig om min sinnesförvirring, jag ljuger inte om att jag kan ändra min åsikt om nått från en dag till en annan. Att saker som är viktigt för mig kan bytas ut mot andra saker om en vecka. Jag har mina bästa vänner som jag vet känner mig för den förvirrade person ja är. Tackar er för att ni alltid har min rygg, inte dömer mig utan ger mig utrymme att byta känslor, åsikter och göra fel. Tror vi alla kan lära oss av varandra och inte vara så snabba och döma andra.

Har idag sovit ca 12 timmar med ett litet ...

Har idag sovit ca 12 timmar med ett litet avbrott i morse för sjukanmälan till jobbet och för att kolla tempen. Mår ännu mer piss nu! Ska sova mer, se lite tv. Kanske äta! Nu har Magnus bokat handledarkurs så ja kan börja köra bil:) hahaha! Akta er säger ja bara! Ja är inte duktig!


Jag har märkt att jag är en riktig känslom...

Jag har märkt att jag är en riktig känslomänniska! Helvete vad arg jag kan bli, om ja vore nån annan än mig själv så skulle ja nog dra mig för att göra mig arg:) läskigt vad som pågår i mitt huvud.. Va ja är kapabel att göra i "fel" sinnesstämning! Tur d nästan aldrig händer :) Samma åt andra hållet! Ja kan bli så glad att jag börjar gråta, det händer minst 1 gång i veckan :) så töntigt men befriande av nån anledning! Tack för mig:)


Brakfrukost made by älskling! MUMS!! Haft ...

Brakfrukost made by älskling! MUMS!! Haft en fantastisk helg med massa mys med familjen. Film, kortspel,jobb och middagar! Idag åker Ida hem och vi blir 2. Så då satsar vi på Myssöndag delux! Kanske tom lite shopping va mannens förslag:) Finns d nått bättre än att vakna bredvid nån som ler med hela ansiktet när den ser dig? Krypa tätt intill nån som inget hellre vill än att hålla om dig tills ögonen vant sig vid morgonljuset. Är så lycklig <3


Skumt! Det försvann en bild från förra inl...

img_3448 (MMS)

Skumt! Det försvann en bild från förra inlägger men här har ni den:


Mina fina syskon<3  känner sån lycka när j...

img_1081 (MMS)

Mina fina syskon<3  känner sån lycka när ja får vara med dom! Väluppfostrade, omtänksamma & smarta barn! Fattas 2 st syskon på bilderna men här är 3 av 5 av mina underbara!!


Vaknade imorse och trodde älsklingen förso...

Vaknade imorse och trodde älsklingen försovit sig men an hade tydligen tagit ledig för att kunna spendera morgonen med mig:) Idag har ja varit med syster på Ikea och sen mathandling på Ica Maxi. Tog en sväng förbi hos mamma och Magnus där grabbarna hade gjutit en ny platta till altanen! Lite fikabröd och kaffe.. Hemma i soffan igen för real hosewifes, poker för Magnus och sen pusskalas innan Ida ska hämtas på tågstationen;)


Ledig imorgon!! Ohh så gött! Ikväll extram...

Ledig imorgon!! Ohh så gött! Ikväll extramys med hjärtat mitt, god mat och massa pussar!! Imorn kommer Ida så då blir d ännu mer mys :)


Ytterligare en mysig dag på jobbet har gåt...

Ytterligare en mysig dag på jobbet har gått och nu är jag hemma! Fixar lite förberedelser inför middagen och väntar på Magnus som kommer från jobbet om en timme. Innan maten ska vi handla lite mat hem då Ida kommer på fredag:) Vi har längtat massa efter henne som vi alltid gör! Myshelg står på schemat, skönt!!


Fick dessa vackra blommor av Magnus i lörd...

img_3302 (MMS)

Fick dessa vackra blommor av Magnus i lördags! Plus favoritchokladen och ett romantiskt brev <3


Vilken kväll!! Lördagen va precis va jag b...

Vilken kväll!! Lördagen va precis va jag behövde, mina fina syskon, plus bonusbror, min sambo och Sandra, Xzibit, Gurkan och massa drinkar, guitar hero, gamla hits och massa skratt! Vi käkade även lite plockmat som bestod av Parma, fetaost, salami, skinka, kyckling, vitlöksbröd och grönsaker! mums!! Mäktig spelning va det i allafall!!! Häftigt och se han så nära liksom:) Kände mig dock svimfärdig och vi åkte hem efter några låtar! Men ack så trevlig kväll! Idag blev man inringd tidigare till jobbet så Gun kom och hämtade mig vid 9! Idag gym med älsklingen! Sen middag och mys :)


Vakna ännu mer snorig! Jises. Så nu har ja...

Vakna ännu mer snorig! Jises. Så nu har ja förflyttat mig från sängen & älsklingen till soffan och tv:n! Äter godis, lakritsnappar och ser på skilda världar. Sen ska jag möta syster Madde på stan och även Fia! Ska försöka sola och shoppa lite. Hoppas ja snart blir bättre, vill ju må bra ikväll när vi ska på xibit!


Feber, feber & mer feber! Jobbar idag ändå...

img_7176 (MMS)

Feber, feber & mer feber! Jobbar idag ändå.. Myskväll igår med oxfile såklart, och hemma gjord kladdkaka med m&m:s och hallon! Ikväll ska jag och älskling framkalla lite bilder. Har blivit en hel del efter semestern o så!  Längtar hem! Här är en från Oxhälja!


På Rhodos i maj! Min fina :)


Vaknade runt 6 imorse och kände mig bättre...

Vaknade runt 6 imorse och kände mig bättre! Sen somnade ja om och vaknade nu med högre feber än i igår då man tydligen ska va lågtempad på morgonen. Men d är så lite feber enligt tempen så ja borde inte känna Mig såhär sjuk. Men d är tydligen olika från person till person. På en braskala 1-10 så mår ja just nu 3. Känner mig helt orkeslös och huvudet känns 50ggr så stort. Ska köra skilda världar maraton omen stund, försöka äta nått kanske.. Ingen matlust dock. Hejsvejs!


Klart ja åker på feber! Och hulkar och kvä...

Klart ja åker på feber! Och hulkar och kväljer omvartannat! Spydde lite förut.. Stackars mig! Ska vila lite till Sen ta tempen igen, har det gått upp får ja va hemma från jobbet imorn. Har det gått ner så sticker ja och jobbar! Nu är älskling på innebandy och jag vilar. Hejsvejs!


Kul och missa bussen från stan! Dom får ju...

Kul och missa bussen från stan! Dom får ju för fan vänta in varandra!!! Så sen till jobbet, blä! Saknar min prins som ligger hemma och sover:( Regnar gör det och kallt det är det! Kul och spendera morgonen på torget. Hoppas ni får en bättre start på dagen än jag!


Trött! Jätte trött! Börjar bli sjukt kallt...

Trött! Jätte trött! Börjar bli sjukt kallt ute, mysigt men kanske dags och klä på sig lite mer när man åker mot jobbet 5.30! Snart kommer sambon hem och därefter bär det av mot gymmet! Och nej, ja ska inte träna. Det gör älsklingen och jag ska sola;) Längtar mycket till helgen! Ska bli utgång med sytrarna, styvbror, sambo och Maddes kompis Sandra! Spännande och se xibit! Inte direkt min musiksmak men kan nog bli mäktigt ändå. Fotmassage vore nått nu!


Helt ok dag på jobbet!  Tog fel buss hem d...

img_4512 (MMS)

Helt ok dag på jobbet!  Tog fel buss hem dock och få gå en bra bit i regnet men ja blir så trött på mig själv!!!  Idag ska mamsen firas för imorn blir hon 45 år gammal!:)  Skulle trycka igång tv:n hemma nyss och fann den här lappen! Hur go är inte min man? Åhhh!


Efter jobb med min sötis igår, besök av nä...

Efter jobb med min sötis igår, besök av nästan hela min familj och en tur till affären hamnade vi i soffan! Skönt, helt färdiga! Lagade nått som heter jolly macka! Ett recept som ja fått av Gun! Gjorde en liten egen version som bestod av crème fresch, lök, stekt kött, bacon och riven ost! Sen har man röran på lantbröd eller ciabatta och in i ugnen! Mums! Nu sitter vi i bilen påväg till oxhälja i Filipstad! Så mysigt att fara iväg med kärleken över dagen. Solen steker och humöret är på topp!


Shoppat lite glasburkar & en flaska som ja...

img_0980 (MMS)

Shoppat lite glasburkar & en flaska som ja nu limmat en spetskant på! Blev superfint:) Mannen fick sig ett paket idag också! Det gäller och unna varandra så söta saker:) Ikväll ska vi laga hemmagjord pizza och dricka öl! Fick mig en puss på kinden av Sandra idag också! Tack för den och ha så kul ikväll!


Du gör mig så lycklig!

img_9146 (MMS)

Du gör mig så lycklig!


Sovmorgon! Ligger och luktar på mannens ku...

img_1247 (MMS)

Sovmorgon! Ligger och luktar på mannens kudde! Tomt här utan han.. Igår ni, då fick ja brakmiddag och den godaste efterätt nångonsin! Choklad fondant och nektarinskivor;) Såg Thor (bra film) och sen Robinsson!  Nu ska jag fixa mig, ska bli hämtad  Av syster sen för en dag av shopping och lunch med mamma <3


Tvättat, bränner ut en film och kollar tv!...

Tvättat, bränner ut en film och kollar tv! Mannen är i köket och lagar hemlig middag! Hoppas på efterrätt också:) så bortskämd! Han är världens finaste pojkvän! Ha en mysig torsdag! Imorn är ja ledig:)


RSS 2.0