Hemma i vårt hem igen

Har varit i Råda sedan igår. Åkte upp till stugan på morgonen..

Välkomnades av tvillingsyskonen som var så glada att vi kommit. Solen sken och vi tog en promenad på isen:) så gött! Sen kom resten av gänget och det blev påskmiddag, påskäggsletande, brännboll i snön som för övrigt var dretjobbigt!!! För vi spelade i en nedförsbacke:)
På kvällen spelades det kort och sen några timmar framför brasan och tv:n! Så gött!

Vaknade av tvillingarnas lekande i morse såklart:) ingen sovmorgon! Men det gör inget! Packade i ordning fika, kubb och solstolar och begav oss ut på isen igen för att steka i den varma solen. Lekte och busade och känslan att få vara barn är så välkomnande! En perfekt dag.

Nu är vi tillbaka hemma sedan några timmar. Har tagit en varm dusch och sett på film med min man!

Nu blir det att återgå till mannen och hockeyn på tv! Puss och hej!


Påsk

Blev ingen sovmorgon för mig i morse. Varit uppe i sen 7 ca. Det var dags att färga håret lite mörkare så det fick bli dagens första To do!

Packat det mesta inför stugan imorn också. Ätit en nyttig frukost och druckit 2 stora koppar kaffe:)

Magnus jobbar så ja passar på att kika på mitt program som precis just nu tog slut medans ja bloggade!!

Är rastlös. Vart är alla en ledig fredag?
Får fortsätta dagen i min ensamhet och så hörs vi igen :) hejdå!


Grattis grattis


Till Sarah och Thompa som gift sig! Grattis till er ❤❤❤❤

Halva dagen har gått. Ikväll blir det ett glas vin framför tv:n.. Vitt vin som ja fått av mina fina vänner på födelsedagen.
Finns det nått bättre efter en dag på jobbet? Nej:)

Idag är Stuvbutiken full av rörelse och det gillar vi! Alla kunder är så glada och Goa nu såhär innan påsk:)

En kopp kaffe nu i fatboyen i lunchrummet. Mätt i magen efter lunchlådan! :)


Skärtorsdagen

Solen skiner idag igen. Men d känns inte som en bra dag. Varför spelar ingen roll. Men snart är det dags att dra till jobbet :) efter idag är jag ledig i 4 dagar. Ska tillbringa hela ledigheten med min man.

Ska åka till mammas och Magnus stuga i Råda på lördag! Spendera tid med alla syskonen samt mamma som jag saknar massa. Idag lär det bli massa att göra på jobbet och det ska bli skönt med drag:)

Kikar på real housewifes of Vancouver nu innan jobbet. Ja är besatt av programmet! :)

Imorn ska Magnus jobba hela dagen och ja rensa i garderoberna hemma samt packa. Så om någon vill komma på kaffe så är dörren öppen!

Ha en underbar påsk!


Men helvete vad gött med sol

Vädret är ju så gött! Ja är på jobbet och har senaste dagarna bara jobbat, shoppat o umgått med nära och kära!
Köpt mig 2 nya klänningar. En leopard och en i korallblå/grön färg.. Nya snygga skor, och en gosig kofta!

Efter en dag på stan/bergvik i måndags med Josefine så hämtade vi Wille och åkte och storhandlade :)
Hem packade upp all mat och Sen kokade ja En termos med kaffe,mötte min sambo vid bilen och åkte mot skutberget. Hittade en mysig liten håla vid berget precis vid vattnet där vi kröp ihop oss på en filt! Pussar, sol, natur och kaffe. Så mysigt!

Imorn är sista arbetsdagen innan påsk! Ska bli skönt med ledigt i 4 dagar. Sen är det 6 dagars jobb igen!

Hoppas ni får en lika solig och mysig dag som ja! ❤


Slappar dag framför tv:n

Sov länge i morse och kände lugnet.
Steg upp, bytte om och cyklade bort till affären för att köpa mat inför datenight.
Blåser som satan ute. Men det var skönt med luft:)

Sedan dess har ja ätit en god frukost, kikat på real housewifes of beverly Hills samt Vancouver. Ja ska jobba hela helgen igen så passar på att mysa hemma idag. Ida kommer imorgon äntligen och d ska Bli så skönt att ha henne här! Magnus blir så glad när hon kommer och ja med! En pappas kärlek till sin dotter är obeskrivligt fin och ja älskar att se dom tillsammans.. Magnus är den bäst pappan!

På tal om pappor så kom min och hämtade oss igår för att Hejja fram Färjestad till semi! Efter en förlängning så vann vi äntligen! Matchen var till en början seg men 0.57 SEK in i fjärde perioden så gjorde Wallin mål och vi kände lugnet :)
Så mysigt att tillbringa tid med farsgubben! Han är fin han!

Nu ska ja kika en program till innan det är dags för middag! Längtar efter min man!! Fick igår också skattebeskedet och vi får tillbaka 20 tusen! Så skönt, det enda trista är att vi inte har en enda semesterdag tillsammans i sommar så ja vet inte när vi ska kunna unna oss en vecka nånstans! Tråkigt att inte kunna planera. Men men vi får se..

Ha en solig dag! ❤


Nu jävlar är det dåligt

Med bloggandet! Jobbar och är hemma:) har inte mkt annat för mig! Rätt skönt :)

Har fyllt år och fått så fina åker! Bland annat 2 extremt fina och goda tårtor. En av Magnus och en av Malin! Blir så rörd och glad då ja vet hur mkt energi dom lagt ner på tårtorna:)

Även fått en ny klocka av älsklingen! Helt galet snygg! Sen en hög med personliga presentkort som ja ej vet innehållet på. Bara en ledtråd på utsidan! Romantiskt gjort tycker ja:)

En tröja av mamma som var precis i min stil! Så fin:)
En grill av pappa så ja kan toasta mina mackor! Mums!!
Fick flera flaskor vin och 2 ljusstakar också av mina vänner!

Hade dom flesta hos mig i lördags och vi hade så kul! Ända tills Magnus köpte en flat line shot som inte var så god! Ursch..

På söndagen spendera vi dagen i soffan med alla syskon utom Madde som är i Norge och jobbar! Saknade henne väldigt! Mamma och Magnus var också med.

Så det är väl en del av vad som hänt senaste dagarna! Ikväll är det hockey som gäller och vi ska Hejja fram Färjestad till semi!

Nu är lunchen slut, vi hörs!


Torsdag

Febern vill inte ge med sig. Tur är att jag har så bra kollegor så ja kan ta d lite extra lugnt på jobbet för annars hade ja behövt gå hem.. O det vill ja inte!

Har just nu lunch.. Ögonen svider av trötthet. Snosade 45 min i morse innan det var dags att gå upp!

Kan ni tänka er att jag fyller år om 3 dagar????:) redan fått typ alla paket! Är Jättenöjd!

På lördag hoppas jag att jag mår bättre för då kommer alla vänner och ska fira mig! Dom som är med barn och dom som bor längre bort kommer inte så d blir tomt utan dom i år!

Men vi hörs mer imorn! Ska strax bege mig tillbaka till mina sysslor :)


Helgens bravader

I lördags efter jobbet åkte vi hem till Dan och hans familj på middag. Gud vilken god mat och vilka trevliga människor Magnus jobbar med:) hade en jättebra kväll. Jobb på söndagen igen med alla härliga kollegor och sen blev det lite plock hemma innan en tidig kväll i säng.

Kl 4.25 ringde klockan och det var dags att göra sig redo för Ullared med tjejerna. Herregud vilken rolig dag, massa prat, ännu mer shopping och massa god mat! Är så tacksam för att vj kunde åka. Ibland behöver man energi och det får man genom att göra sånt :)
Dock har jag ont i bihålorna och feber men är på jobbet nu ändå! Får hoppas det inte tar över för mkt.. Blir kanske ett lugnare tempo idag och sen direkt i säng när jag kommer hem!

Ha en fin dag!


Hej hej hej

Fått nytt schema på jobbet som ja tidigare nämnt så hinner inte göra annat än jobba och åka hem och sova typ! Men i torsdags var ja ute och käka med syster sen på nöjesfabriken och kollade på raw. Fy fan vad bra säger ja bara! Det var det roligaste ja gjort i hela mitt liv:) så fruktansvärt bra!

Igår vart det middag med älsklingen innan tv:n och sen sängen fick bli vårt sällskap. Har jobbat hela dagen igen och är nu hemma för att göra mig klar för en middag hemma hos Dan som är Magnus kollega på Älvsbyhus. Där ska dom som jobbar inne på kontoret och vi som är respektive käka middag ikväll! Ska bli trevligt. Dock lugnt för mig eftersom ja ska upp imorn och jobba igen. Men sen Hörni, sen på måndag är det ULLARED för mig, syster, Malin och Elin från jobbet :) en tjejdag fylld med shopping! Ska bli riktigt kul.

Vi hörs! Puss och kram


Onsdag

I helgen var det jobb som gällde o mys på kvällarna!
Min enda lediga dag var i måndags och då tog jag cykeln ut i det fina vädret. Handlade massa frukt och grönt och lite annat på affären:) sen lagade ja fullt med matlådor så Magnus skulle slippa under veckan.

Imorn ska ja iväg på middag ute på stan med syster och sen RAW på nöjes! Längtar så innerligt efter henne och det ska bli helt underbart att få en hel kväll tillsammans.
Har beställt nya skor som ja fått av Magnus i födelsedagspresent. Vita skinn converse, låga! Jättenöjd!
Ska hämta ut dom imorn. Eller på fre.

Även sytt upp min nya klänning igår. Det blev bra! Värdelös på att sy..
Beställt 2 till klänningar från ASOS så dom måste också sys upp!

Här på jobbet spelades det igår en en Harlem shake, missade det då jag slutade innan det spelades in igår men fick se videon nu! Riktigt bra:)

Nej nu är det dags att synda innan lunchen är slut. Har fortfarande feber och mår dåligt så ska ladda energi med lite snickers. Inte tid att vara sjuk.


Fredag

Jobbar just nu 6 dagar i veckan och har inte mycket tid över till annat! Magnus är jättesjuk dessutom så d blir myskvällar och jobb som gäller nu några veckor! Jobbar hela helgen.. Ja är redan slut i kroppen men måste säga att ja gillar att jobba så ja kommer in i det fortare!
Mamma har kommit hem från Spanien så vi såg förra helgen en sväng, tvillingarna får ja försöka träffa i helgen.
Syster och jag ska på RAW på torsdag och innan dess blir det middag på ankan! Ska bli riktigt kul;)

Ska dra mig mot jobbet nu! Vilket fint väder vi haft hela veckan förresten:)
Sol, sol och mer sol!

Ha en underbar helg ni som är lediga!


RSS 2.0