Jobb, jobb och jobb! Trött i alla muskler!...

Jobb, jobb och jobb! Trött i alla muskler! Men ändå ska mannen ta med mig på en sportaktivitet senare ikväll! Tanken är som vanligt god och han är så omtänksam som vill att ja ska spöa han ordentligt i badminton!! Fast ärligt så kommer d gå åt skogen, jag är helt färdig och ska jobba helg dessutom! Lite lugnare med studenter idag på Uni! Skönt :) saknar min sambo massa idag! Tur ändå att vi alltid kramas minst 10 min innan jag far till jobbet varje morgon! Behövs massa kärlek när man stiger upp 5.15! Sen har han ju hotat att kasta balkongmöblerna från balkongen rakt ner på mig om ja sticker utan att krama om han innan ja åker:) nu mätt och belåten! Åter till arbetssyslorna!


Mina bästa!!  Älskar er!

img_5225 (MMS)

Mina bästa!!  Älskar er!


Här är förresten byrån jag köpte för 450 k...

img_7454 (MMS)

Här är förresten byrån jag köpte för 450 kr. Målade och slipade lite lätt på kanterna och se där, fin blev den eller va tycker ni?


Ömma fötter är dagens röda tråd! Kanske da...

Ömma fötter är dagens röda tråd! Kanske dags och skaffa bättre jobbskor, men näää! Kollar in real housewifes och väntar på Magnus, lite mys och slapppa innan bio! Igår fick ja lite ont i magen, saknar morfar så otroligt mkt! Önskar han kunde vara hemma hos oss i Sverige eller att det va lättare att ta sig till Thailand och till honom! Men tänker på dig morfar, massa!!


Första arbetsdagen på hmmm, 11 veckor kans...

Första arbetsdagen på hmmm, 11 veckor kanske. Jag är slut! Aldrig sett så mkt folk.. Katastrofslut men skönt att va tillbaka :) ligger raklång i soffan! Älsklingen ville ha riktig myskväll ikväll och inte säger ja nej till d! Imorn ska vi på bio med Magnus syster Anna och hennes Christian innan dom far till Norge på äventyr! Cowboys and aliens:) Hejrå!


Söndagsånget! Imorn ringer kl 5.10 och jag...

Söndagsånget! Imorn ringer kl 5.10 och jag ska tillbaka till jobbet:) kommer vara trött i början men fan vad skönt att ha nått att göra! Nu ska vi snart åka till Anna och Christian och hjälpa dom fylla släpet. Sen käk! Igår va vi på bio!! Bridesmaids hahaha fan vilken rolig film:) Efter det pizza, bärs och poker! Det åskade ju Inge lite igår heller.. När jag skulle somna då kändes det som om nån tände och släckte ljuset! Men det va blixten! Sen small d ;) Later!


En riktigt bra fredag igår! Spelade Chicag...

En riktigt bra fredag igår! Spelade Chicago i ca 3 timmar! :) bubbel, öl & vin på det! Idag började man dagen med massa frukost och film! Är nu påväg hem till syster på kaffe och kika på deras nya golv och tapeter! Sedan drar vi ut till pappa på middag i husvagnen <3 Bra lördag!! Ps: älskar min man!!


Trevlig lunch! Har haft en mysig stund med...

Trevlig lunch! Har haft en mysig stund med mamma och styvfar på stan! Även lilla Sandra kom förbi och hängde en sväng innan hennes klimakteriesvett blir för påtaglig och en dusch va nödvändig! Bolaget och solareturen med styvfar Mange hann ja med innan hemgång! Ikväll ska det lagas middag efter recept och drickas bubbel med älskling! Finns det ett bättre sätt att spendera fredagskvällen på? Nej:) Trevlig fredag!


Gud så gött det va med kaffe! Glor lite vå...

Gud så gött det va med kaffe! Glor lite våra bästa år innan ja ska ta mig in till stan! Nu ligger John inför döden!!! Herregud, Karln kommer ju va fullt frisk imorn:) shoppingsuget börjar komma tillbaka men höstmodet är ju sjukt tråkigt! Lika det då vi ska spara till julklappar och Utlandsresa! Nej nu ska ja dra mig! Ikväll ska jag och älskling mysa på med middag, levande ljus & vin <3


Inte sovit så bra i natt! Känns som ja ska...

Inte sovit så bra i natt! Känns som ja ska falla ihop närsomhelst.. Ska försöka ta mig ur sängen för en skön dusch, lite frukost Sen till stan och luncha med mamma! Ska möta Sandra efter d för en fika. Måste få med mig lite grejer hem från Systembolaget också.. Kanske inte så bra o dricka idag men ja behöver d känner jag.. Hörs sen puss


Hej:)

Hej:)


Mina fina systrar & jag

img_7876 (MMS)

Mina fina systrar & jag


Testade bara blogga genom sms istället om ...

img_9392 (MMS)

Testade bara blogga genom sms istället om ni undrar! Helvete vad bekvämt och slippa logga in :) nu är det gossipe girl!


Hej igen!

Har nu kommit tillbaka hit för att blogga! Tänkte bli mer seriös! Lägga upp lite bilder och intressanta länkar m.m! Hoppas ni följt med hit! Hej!

RSS 2.0