Sol sol sol

Men ja sitter inne! Hahaha är alldeles för slapp för att äta lunch ute så ja hamnade i fatboyen på jobbet och dricker mitt kaffe. Endast 1.5 dag kvar tills semestern börjar. Planerna över midsommar har ändrats då svärfar med familj kommer ner tidigare än väntat och vi får spendera helgen med dom!

Om en vecka åker syster och ja mot götet! Hoppas innerligt på sol då nu när midsommar och min kustenSemester kommer innefatta spöregn!!

Fått min nya iPhone och nu även mina nya skal som kommit med posten idag! Nu ska jag bara vänta på att mot nr hoppar över till det nya abonnemanget:)

Vi hörs!


Hej boken

Idag har jag jobbat! Gått jättebra :)
Lagomt med folk och bra stämning mellan kollegorna! Dock skar Robin upp sitt finger och fick åka med Engström till akuten! Slutade med 10 stygn i alla fall. Men allt lyckligt i slutändan..

Har nu varit hemma och umgåtts med familjen på balkongen i solen. Spelat kort och ätit middag. Tog oss en tur ut till bergvik med en rastlös Ida. Köpte ett linne och ett par skor, Ida fick med sig en klänning:) jättesöt en!

Imorn är det jobb som gäller igen ända fram tills onsdag då ja kl 19.15 går på semester! Åker mot kusten torsdag morgon för ett spendera några dagar i ett fantastiskt hus uppe på ett berg. Med hela havet som utsikt! Hoppas innerligt på sol!!!

Godiset är framdukat och lördagsmyset har redan börjat. Ha en bra helg :)


Men tjena!

Bloggen har fått sig en rejäl paus. Nu är ja tillbaka och ska blogga om mitt så intetsägande liv:) spännande va?

Cypern var helt underbart! Vi drack drinkar och slappade mellan havet och poolen! Då det var nästan lika lång mellan dom från solstolen:) perfekt hotell. God mat, så sjukt vacker omgivning och ja älskar FIG TREE BAY!! Ska dit igen nån gång! Rekommenderas starkt!!

Senaste tiden har innehållit mest jobb och mys hemma som vanligt! Planerat inför semestern och umgått med vänner. Solat och shoppat och ätit på uteservering, sett på starboys, käkat kvällsmat och Janne och Therese. Hälsar på hemma hos Petra och haft tjejkväll. Sett lillebror gå ur nian (så stolt)!!! Haft sommarfest med jobbet också. Riktigt jävla kul!!!

Idag kom Ida hit och vi har tillsammans budgeterat och fördelat semesterpengarna så alla i familjen blivit nöjda:) det blir Kolmården och Liseberg med Ida! Sen sticker jag och Magnus till Öland i juli.
Blir nog en ok sommar ändå trots att vi inte har semester ihop. Så jävla tråkigt!

På jobbet går det bra! Mycket och göra och mer lär det bli! För varje dag som går lär ja mig mer och mer och visst växer man som person när man utvecklas! Ja gillar det:)

Imorn blir det tjejdag med Ida! Jättekul:)
Sov gott allihopa! Puss


RSS 2.0