Back To work

Nu är det jobb alla dagar utom en fram tills vi åker:) gött och jobba samt så går dagarna fort!
Solen skiner idag! Man blir så glad av det.. Ätit en ordentlig frukost! Mätt och go! Slappar lite innan jag åker mot jobbet.
Längtar såååå tills ja får lägga mig i solstolen i Cypern :) kan det bli skönare?

Igår var vi ute och sprang. Vi sprang 3 kilometer och ja gav allt ja kunde. Jobbigt med så hög puls men ja är stolt:) blir så mkt bättre för varje gång!
Så klapp på axeln!! :)


Ledig? Nja

Ledig från jobbet men jobbar här hemma! Sov dock till kl 10.20 :) helt underbart!!!!
Idag har ja målat och städat hemma.. Vill så gärna flytta! Är så trött på att bo i lägenhet.. Men vi närmar oss med stormsteg till den dagen vi har råd och flytta! Hoppas innerligt att ja får mer timmar på jobbet snart så ja har råd att spara ännu mer!

Just nu sitter jag och syndar. Äter lakritsnappar och ser skilda världar:)
Inte ätit en godisbit på 10 dagar! Var så sugen..

Om 3 timmar är det nya joggingskorna på och ut i spåret.. Sen go middag med tuss. Igår hade vi så mysigt. Var iväg på shoppingtur och jag köpte mig en regnkappa :) Magnus fick med sig kofta, 2 shorts och en par joggingskor! Sen handlade vi, spelade Bingolotto och såg mästarnas mästare! En perfekt söndag!

Imorn är det jobb igen och denna räcka har ja fått 2 extra pass så ja jobbar 5 dagar! Skönt :) ha en bra måndag! Hej då:)


Tjena söndag!

Se spenderat morgonen med städning och en god frukost framför min serie. Sen en promenad bort till mamma och vidare till kyrkan där Felicia hade en musikal tillsammans med sin kör. Riktigt roligt och kika! Passade på att mysa med lillebror också.. Fikade efter det och sen hem till mamma. Har druckit kaffe och kikat i taxfreen och pratat om allt möjligt..

Hemma igen, ska laga middag till mig och Magnus som snart kommer hem från jobbet. Vi ska på shoppingtur sen till Välsviken och bergvik.
Hann liksom knappt kika i fredags :)

Vädret är strålande idag! Lite kyligt men strålande sol! Så skönt. Helgen är ju slut men ja är ju ledig måndagar så imorn ska det pysslar hemma.. Ja älskar verkligen och fixa och dola här!

Resan närmar sig och ja kan nu kika på
Vädret som ska vara när vi är där. Åh helt perfekt, närmare 30 grader och inte ett moln. Iiiiiihhhhhh så gött!!!!
Har varit i Cypern förut och det är grymt vackert vatten och kritvita stränder..
Har tvingat Magnus att lova mig en extra romantisk vecka där vi faktiskt koncentrerar oss på varandra. Inte bara slappar bort hela veckan som vi har en tendens att göra när vi är utomlands:)

Ser fram emot all god mat, sköna simturer i havet och massa skratt och kärlek. ❤


Fredagen är kommen

Idag efter jobbet ska jag och Magnus iväg och shoppa! Ska köpa joggingskor och lite annat! Bara få umgås och kika i butiker med sin sambo en fredagseftermiddag är väl helt underbart:)

Just nu är lyckan stor och livet känns bra. Har ett bra jobb, en man som älskar mig och en familj som man bara kan fantisera ihop. Alla underbara människor som ja så mycket behöver i mitt liv. Längtar till söndag då jag ska pussa sönder mina syskon och krama min mamma! Saknar alla så!

Ikväll är vi medbjudna på bio med en arbetskompis till Magnus. Ja har förlorat ännu ett vad så ja får bjuda! Fan alltså ja bjuder på allt jämt.. Men ändå går ja med på ett vad ja vet att ja kommer förlora! Får skylla mig Själv:)

Kaffedags! Fullt upp på jobbet!
Ha en fin fredag mina vänner!


Go go go

Handlade på rusta och Willys helt ensam förut. Menar alltså att utan bil släpade ja hem varor för 1000kr.. Men ryggsäck, cykelkorg och ett jävlarannama så kom ja hem med allt! Men fyfan vilken dålig balans det blev på cykeln :)
Städar lite samt haft ett långt samtal med mamma. Ska med till kyrkan på söndag morgon och se Felicias uppträdande.. Ska bli mysigt!! Sen ska vi fika och gå igenom taxfreekatalogen och se vad mamma ska beställa :)

Vi åker om två veckor!!!!

Har förberett en dundermiddag till min underbara man! Så i eftermiddag så blir det matfest och mys!

Jobbar helgen som vanligt och denna helg är set jippo med våfflor och kampanjer på jobbet så det ska bli kul:)

Vi hörs!


Mitt i veckan

Blev en spring/gå snabbt promenad i måndags med ljudboken som sällskap. Så duktig ja kände mig efteråt. Lever också på näst intill ingen mat alls för ner i vikt ska ja! Förvånande så är ja inte hungrig och blir mätt på det lilla lagomt ja äter. Kan bero på att det är nyttig mat och inte skit!

Jobbar kväll idag vilket är helt ok! Haft mkt och göra idag och det är så gött:)
Fått massa fler tider denna månad och det passade väldigt bra då ja ska utomlands en vecka.

Imorn är ja ledig så då ska ja måla hemma igen! Under fönstrena behövs en piff :) långpromenad är inplanterad också! Sen hoppas ja vår bil är fixad tills imorn för ja vill inte storhandla med endast cykel!!!

En kaffe nu sen är lunchen slut!


God kväll :)

Haft en superbra helg!
Ida har varit här och vi har firat hennes födelsedag eftersom vi ska utomlands snart och hon ska ha kalas hemma i Stenungsund! Så paketöppning och tårta, mys framför våra program, spel och långpromenader. Ja har också hunnit med att jobba samt umgåtts med syster en sväng idag. Vi tog en promend till i2 runt lunch jag, Ida och Magnus.
Solen stekte och ja gillar lediga söndagar!!! Åkte karusell och kikade på grejer på marten. Köpte en väska för ynka 100kr! En svart snygg en! Ida fick även hon med sig en väska samt ett mobilskal!
Sen bjöd älskling mig på karusell!! Helvete vad kul vi hade jag och Ida! Fort gick det och kul var det :)

Sen kom syster på tårta och kaffe men ville ha sällskap till i2 så vi tog bilarna bort i racerfart( skulle tävla dit) men syster är så feg så vi kom fram typ 3 min efter Magnus och Ida! Hahaha! Hur fan blev du så feg?:)

Myst på med mannen på kvällen. Vin och bra tv! Mästarnas mästare är riktigt bra:)

Nu är ja riktigt trött! Hoppas på sovmorgon och sen blir det en långpromenad eftersom ja är ledig imorn! Vi hörs av.. Kramar!!!


Ingen ork

Inte haft någon lust eller ork att blogga!
Sist tiden har ja mestadels umgåtts med nära och kära, jobbat och slappat.
Hade däremot besök av paret Pettersson förra lördagen. Gud så jävla kul vi hade :) måste ses oftare!!
Blev så avundsjuk på deras resa som dom ska på i juni. Så ja bokade och bjöd med mig min man! Cypern får sig ett besök om 3 veckor redan! Tog ett underbart fint hotell på stranden med all inklusive. Allt det bästa ska man sambo ha! Han är helt jävla underbar mot mig och jag är så lycklig och trygg tillsammans med honom. Aldrig känt mig så hemma med någon. Låter kanske konstigt men ja har flängt och rotats upp och ner hela livet så nu mår ja verkligen bra. Allt tack vara han.

Vill ge han världen men hoppas mina resor sista året har betytt lika mycket för honom som för mig! ❤

Jobbar som vanligt helg. Tror det är 7 av 8 veckor nu:) dock ledig söndag! Hoppas på fika med mamma då!

Vi hörs av:)


Café August

Igår efter jobbet blev det stress hem för att fixa mig och middagen innan det bar iväg till cafe August med jobbet. Nordsjö bjöd på middag och ett glas och det var jättetrevlig :) åkte hem först av alla för ja var så trött och sliten!

Skulle varit ledig idag egentligen men har tagit Jennifers pass. Även ett extra pass på lördag. Så det blir jobb nästan hela veckan ändå:) skönt!

Malin kom till jobbet igår med lunch. Kycklingsallad och vitlöksbröd:) så gulligt! ❤❤❤❤❤

Vi hörs av mer i helgen! Ska strax till jobbet! Ha en bra dag.. Kram


Lediga måndag

Äntligen är jobbhelgen över och min sambo är åter hemma:)
Solen skiner men det är lite kallt ute ändå! Blir hämtad av syster om en timme och då blir det bergvik en sväng! Kika lite samt handla mat om vi hinner! Även en sallad ute på skutberget tror ja!

Annars är denna vecka en lugn vecka. Jobbar endast 3 dagar och på onsdag ska ja ut och äta på café August med kassatjejerna, färgavdelningen och lagret. Det är Nordsjö som bjuder :)
Ska bli mysigt!

Ledig helg också! Ska försöka oss på en utgång. Håller tummarna för att Therese och Janne får barnvakt så vi kan hitta på nått:)

Har haft svårt att sova senaste tiden. Vaknar flera ggr per natt och även alltid före 8 på morgonen.. Skulle behöva ordentlig sömn nån dag:) kanske torsdag då ja är ledig igen! Börjar bli trött!

Ha en strålande dag! Puss och kram


Äntligen kvällen

Efter 5 timmar av mitt favoritprogram så börjar ja äntligen känna trötthet och ja tror ja kommer sova bättre i natt än i går.

Fick prata länge med min sambo förut och det gjorde mig glad:) vill inte störa hela tiden när dom umgås, så sällan som dom ses men vi saknar ju varandra och om en stund ska ja ringa och säga god natt till pojken min!

Ätit en pizza och lite ostbågar och nu har ja så dåligt samvete :( måste lägga av! Blä på mig!
Ledig på måndag så om någon är sugen på en fika på stan så är ja på!

Pratat med morbror Fredrik idag också! Trevligt! Han kommer på besök den vecka ja jobbar 6 dagar och vi ska passa kusinerna hela helgen fast från kvällen till morgonen. Kommer dö av utmattning.. Men vad gör man inte för Fredrik? ❤


Så jävla tråkigt

Hade velat göra nått skoj ikväll! Speciellt när Therese Pettersson hör av sig och vill göra nått kul.. Men ja ska jobba imorn så det går ju inte :(

Är dret trött också.. Vaknade säkert 4 ggr i natt. Kan inte sova utan Magnus.
Vaknade strax efter 7 imorse också.
Kul jul.
Nej ursäkta men ja vill göra nått skoj!
Kanske man ska göra nått, eller stanna hemma.. Hmmmm ja är velig!

Vi hörs!


Gräsänka

Magnus är i Sälen och hälsar på sin syster hela helgen. Ja själv jobbar o sliter efter flera dagar med feber,
Så skönt att vara tillbaka på jobbet!

Saknar min man väldigt mkt! Första helgen vi är ifrån varandra på över 2 år, men han är så värd att få åka iväg och ha kul :) ska krama ihjäl han på söndag dock! Ja är ju mörkrädd, räddare än någon annan typ. Så hur ska ja kunna sova? Vill nästa börja gråta när ja tänker på att ja snart ska gå och lägga mig! Buuuhuuu..

Har målat lite nu på kvällen. Kikar skilda världar och ska äta lite godis nu.. Vi hörs av snart igen :)

Ps. Gjorde chokladpudding, chokladsås och färska jordgubbar häromdagen! Mumsigt värre!


Utslag och feber

Ja har gett upp och accepterat att ja är sjuk. Febern är på besök och ja är prickig på hakan, bröstkorgen och ryggen. Börjar dock bli bättre med prickarna så skippar vårdcentralen imorn. Tänkte ta ett bad och sen faktiskt försöka sova middag. Ska fortsätta här i soffan med täcket och frossan.

Vi hörs! Kram


RSS 2.0