Underbara fridöööm

Ja du är att go du frida❤❤❤❤
Personen är en ja inte haft kontakt med på över 3 år och som tydligen tagit åt sig av en anledning! Men men.
Ja älskar att få gnälla men skulle aldrig tycka sååååå synd om mig själv när ja har allt vad världen erbjuder.

Mitt motto är: gnäll men med ett leende på läpparna!
Snacka skit men stå för vad du säger.
Glöm inte bort dom som finns runt dig och för dig när du klagar på dom som inte längre finns kvar...


Million dollar listing och nachos

Som rubriken lyder kollar vi på denna underbara serie och har ätit en god middag. Nu är mörkret här och ljusen tända. Mys mys mys! Blir nog lite dipp och chips ikväll!!!! Mums :)

Så man är trim inför Thailand om 3 veckor:)

Hejhej!


Onsdag

Har härjar runt med systeryster.. Varit på solareturen och ute på Ilanda, sedan även sommarlagret och kikat. Köpt nya kökshanddukar då ja bränt mina:)
Sen har ja handlat lite mat hem. Tänkte unna min man en god middag, bra serier och en kall öl idag. Han sliter så på jobbet och tar så väl hand om mig! Så det är han värd❤

Nu ligger vi utslagna i soffan jag och Josefine! Helt slut :)




Turk and caicos

Dit vill ja!!! Åh så fint. Ligger utanför Miami typ nånstans.
Dyrt att resa dit men någon gång i livet så:)

Har haft mamma här på besök nån timme och vi har pratat om allt. Allt verkligen. Mysigt med mamma/dottertid❤

Nu har mannen kommit hem och ligger i badet. Kryper ner under filten ja och har levande ljus överallt och ska se på tv, försöka få upp värmen lite!
Imorn kommer syster Josefine och vi ska kika på gamla möbler och heminredning. Kanske ja hinner köpa nån mer möbel och måla om innan ja åker :)

Dagens middag!


Härligt med lite sol

Efter ca en vecka av bara regn typ kändes det idag skönt med sol:) tog mig en promenad i höstvädret. Hämtade ut årets andra julklapp också!

Sen har jag varit hemma hos mamma för att hjälpa syster Madde med jobbsökande i Norge och praktik i Sverige! Svårt för en tjej i hennes ålder att få en möjlighet till jobb. Kommer ihåg hur tufft d var när man precis tagit studenten!!

Hemma igen och fixar käk. Magnus har beställt stekt ägg,korv och potatis till middag! Han ska jobba över idag så ja får vara ensam till kl 19:) ska passa på att fixa lite! Har väldigt ont i tjejmagen. Hatar det! Man blir så trött.

Nu är potatisen klar! Så vi hörs sen:)


Toppendag

Lunch på mat & muffins med syster! Gott:)
Sen några vändor på stan!
Nu är man hemma igen och ska kika på mitt program och sen är det dags för middag med min bättre hälft..

Nämnde ju för nått inlägg sedan att ja fått en otrevlig och sur kommentar.. Om personen som lämnat den ville vara anonym var det ju trist för dig eftersom ditt ip nummer gick att kolla upp. Det gjorde syster igår och ja är inte förvånad över vem det var! Känner du dig träffad så kanske du känner igen dig i vad ja skrev? Vad vet ja, konstigt annars att du reagerar så starkt. Ja har rätt till min egen åsikt på min egen blogg och vem har ens sagt nått om dig? Ja förstår inte varför du känner dig träffad.. Men men nu vet både du och ja vem du är.


Måndag igen

Har hunnit städs undan lite här hemma.. Får fortsätta med resten sen! Ska till staden med syster för hon ska bjuda på lunch och sen ville hon shoppa lite.. Ja ska växla pengar och kolla på när hon shoppar :)
Synd att det spöregnar ute när man ska på stan!! För annars gillar ja ju sånt här väder :)

I lördags var vi ju hemma hos Therese och Janne på Hammarö och firade deras födelsedagar och hade skoj! D bjöds på snittar, bål och massa skratt.
Sen åkte vi till stan och dansade men åkte hem rätt tidigt.. Inte min grej det här med krogen.. Tycker d är kul att få ut men d är inte lika roligt längre..

Igår var vi hemma hela dagen.. Lagade god mat och såg på några filmer.
Så skönt med en heldag och mys.

Vi hörs lite senare!


Till dig som inte vill säga vem du är

Vill inte godkänna din arga kommentar så ja svarar dig här! Jo vissa människor har allt, och det vet ja för att ja känner människan. Ja är expert på att gnälla och klaga och allt det där. I know, men skillnaden på mig och dom ja syftade på i mitt förra inlägg är att ja skulle aldrig klaga på att ja " bara " vunnit en miljon och inte två.. Om du förstår parallellen... Jag klarar inte folk som har det dom önskar men önskar sig i alla fall att d skulle vara lite större, lite bättre, lite mer. Förstår du nu vad ja menar?

Alla har rätt att ha dåliga perioder i sina liv. Det är väl det som är livet. Ja är inte bättre än nån annan och säkert har ja en sida folk stör sig på. Men detta va vad ja ville ta upp och vad jag störde mig på. Ok?


Klockan är 7

Och ja kan inte sova.. Tog flera timmar att somna igår också.. Ja ja!

Känner mig lite som en PMS-kärring.
Stör mig på folk hela tiden. Alltså heeeela tiden.. Vänner, andras vänner, folk på stan. Vad är d med mig?
Nej d är inte fel på mig!!
Det är nått som hänt med folk. Uppmärksamhet och "kolla vad söt ja är innan jag ska sova" bilden, eller alla hashtags eller vad fan d heter. Rädd att inte hela världen ska ha tillgång till era bilder eller infot om erat liv eller vad är d frågan om? Alla
" ja brukar alltid vara glad annars, alltid är ja superglad men inte idag" varenda dag, eller " ja har allt men d räcker inte, hjälp mig"
Visst ja "bloggar" men ja har familj som bor utomlands som ja vet läser min blogg, ja har vänner som bor långt ifrån och sen tycker ja om att skriva av mig. Sen om nån läser d tänker ja knappt på.
Nej som sagt det är inte mig det är fel på. Skärp er och ta tillbaka lite värdighet och ödmjukhet.. Ja kräks lite.


Växer så det knakar :)

Första bilden är från igår och den andra från idag! Fort det växer:) på en enda dag!


Red head

Har färgat håret lite mer rött och behöver duscha en gång till så det bör lite ljusare.. Det brukar alltid bli bättre när man duschat en extra gång efter färgning:)

Har varit på en lite liten promenix och hämtat ut nya duken och tygpåsarna i samma stil som fått flytta in i vårt kök! :)
Älskar ju verkligen att göra om hemma!

Kikar på real housewifes of orange county! Måste ju vara det bästa av alla fruar, plastic fantastic och allt handlar om pengar och drama, i like!

Mamma hörde av sig och undrade om vi ville med på Thomas Ledin i maj! Han kommer till Karlstad så vi ska så klart med! Fan vad kul:)


Godmorgon

Drömt en jävla massa skumt i natt..
Ja ja nu är man vaken i alla fall. Känns som ja ska ta ytterligare en dag i soffan tillsammans med mina serier. Ja har ju inget och göra och behöver ju inte söka jobb..

Vad ska man ha till frukost? Antingen vara duktig och köra på knäckemacka eller göra tjockpannkaka? Hmmmm...

Hörs sen! Hej svejs!


Myskväll

Storhandlat!! Gud så underbart med fyllt kylskåp och frys..
Medans ja packade in varorna så åkte Magnus och köpte pizza så vi har nu ätit oss proppmätta och sett senaste Johan Falk filmen..

Nu blir det ännu lite mer slappa framför tv:n innan det är dags för ljudbok och sängen.

Hörs imorn!


Grattis till mig

Ja fick igår positivt besked från Stuvbutiken och börjar jobba där 10 dec. Det ska bli riktigt kul och spännande! Är så tacksam för sen här möjligheten, har varit "ledig" alldeles för länge!

Är glad att ha fått ett normalt jobb där man inte får sluta och börja om fler ggr per år!
Kommer dock sakna att alltid vara ledig på somrarna men skitsamma! Ja bor 7 min promenad från jobbet och dom verkar superbra och seriösa där :)

Så på lördag ska vi till Therese och Janne på kalas och får nu ytterligare en anledning och fira! Ikväll blir d storhandling och pizza:)
På fre ska ja och systrarna åka till stan och shoppa lite och ha en tjejdag! Sen möta Elena för kaffe!
Skönt att ha fler roliga saker att se fram emot denna vecka efter det jobbiga som varit.. Inget ja vill dela med mig just nu!

Men som sagt! Man får se framåt.
Längtar efter min sambo lite extra idag.
3 timmar kvar tills vi ses dock;)

Odlar örter i köket!
Basilika, timjan och nått mer kommer inte ihåg :)
Har börjat växa rätt bra på bara 1 vecka. Skulle ta ca 10 veckor innan allt grott upp..

Ha en bra onsdag ! ❤


Allt på en dag

Upp i himlen för att sedan landa i helvetet...


Håll tummarna

Ska på andra intervjun nu om 30 min och herregud så nervös ja är!
Håll tummarna för mig. För ja känner mig helt blank i huvudet..

Skriver mer sen :)


Söndag!!!

Magnus jobbar ca 30 min till sedan kommer han hem och det är dags för min goda middag jag fixat:)
Åhh älskar god mat!

Blir nya spidermanfilmen och bara slappa! Imorn ska jag på min andra intervju på samma ställe och hoppas så innerligt på att ja får det. 50% chans!
Men är så jävla nervös.. Varit det hela helgen.. Men så är det väl när man vill nått så mkt..

Städat fint här hemma också.. Lyssnat klart på Zlatans bok. Bra men handlade ju till 99% om fotboll! Trodde kanske d skulle vara lite mer privata saker men den var helt ok. Nu har ja fixat sista boken av Mari ljungstedt.. Riktigt bra böcker hon skriver. Så det rekommenderas :)

Hoppas ni har en mysig söndag. Uppdaterar imorn igen❤


Hemmadag

Mycket funderingar just nu.. Vissa saker etsar fast sig i huvudet och går inte att få bort!
Har spelar spel med familjen och d va ett riktigt roligt spel! Löning heter det! Och jag vann!!!:)
Blir nog en omgång till närmare kvällen. Ja är hemma själv för Magnus jobbar ute på zakrisdal mellan 13-15 och Ida är hos en kompis på gruvlyckan!
Så ja har surfat och haft lite egentid!


Ikväll blir det nog bröderna Karlsson filmen som visas på fyra!
Ska laga kinesinspirerad middag idag! Kyckling, jasminris och lite soja till! Möööömms!


Hej lördag!

Sovmorgon blev det! Hör att Ida är vaken i sitt rum men håller antagligen på med sin iPad och Magnus ligger och drar sig här bredvid! Ska nog väcka han så han kan umgås med Ida och jag duscha:) sen frulle!!

Någon som vill hitta på nått under dagen eller komma på kaffe så har ja inget särskilt och göra mellan 13-16
idag :)


Hönökaka

Vilken snurrig dag alltså! Gick till affären för att köpa bakgrejer och lite snask inför helgen. Först när jag ska betala inser ja att ja glömt jästen. Sen när ja var påväg hem inser ja att ja köpt gräddfil och dipp men inga chips.
Sen när ja skulle börja baka har ja inte tillräckligt med mjöl så fick knacka på hos grannen och "låna" och d slutade med att ja fick använda upp all hans mjöl stackarn :)
Sen när bröder är på jäsning ser ja att det jäst över hela bunken och över hela spisen! Gaaaaahhhh bra det går för mig:)

Men tillslut fick ja ihop 12 hönökakor som smakar himmel och min Goa granne kunde vänta tills ikväll på sitt mjöl så vi får åka och handla sen. Chips och mjöl ha ha ha!

Känns som mitt huvud är rörigt.
Idag kommer Ida men hon kommer så sent :( hinner med Xfactor och lite chipsmys i alla fall!

Ha en mysig fredag allihopa!


Italienskt

Maten ikväll går i italienskt tema.
Ska bli gott med lite extra god mat, extra mys och extra god efterrätt!

Har idag varit med syster på rusta och IKEA. Har handlat lite nödvändigt till kök och lite annat.. Vissa saker här hemma var bara tvungen att slängas! Låååååångt kvar tills vi nått vårt mål med hemmet men herregud d ser inte alls ut som när ja flyttade in. Vi laddar inför framtida husköp och d kan vara skönt att köpa vissa saker innan man kommer dit så inte man står med allt på en gång.
Magnus har gett mig ganska fria händer med inredning men vi båda är överens om hur d ska se ut. Ja älskar ju vitt, Beige och naturliga färger.
Modernt och Mysigt liksom..

D är svindyrt att byta ut och köpa saker man verkligen vill ha så d får ta sin tid.

Nej nu måste ja börja med maten!


IKEA

Ska iväg med syster snart! Rusta & IKEA. Ska försöka hitta nya gardiner till Ida. Sen lite praktiska saker till köket. Får ingen ordning där inne..
Josefine börjar jobba vid 14 så d får bli nån lunch på IKEA och sen hemåt igen.

Datenight idag så ja ska fixa god middag, efterrätt och en film.
Har stora förhoppningar på filmen, mörkt vatten heter den och är svensk.
Älskar ju svenska filmer så ja vill ju så gärna att den ska vara bra:)



Min syster

Hon är min bästa vän! Skjutsar mig överallt, följer med på allt ja frågar, lyssnar när jag är arg och ledsen. Får mig att skratta som ingen annan. Utan dig vore ja ingenting. Du är min stöttepelare på jorden och min älskade lillasyster. Stolt över dig min fina, underbara människa. ❤❤❤


Hej och god kväll

Har spenderar typ hela dagen framför datorn.. Och kvällen framför tv:n :)

Nu dags och sova. Ska spendera dagen med syster imorn! Lyssnar på Zlatan på ljudbok:) mkt fotboll men helt ok.

God natt ❤


Fixtat

Fixat tid för vaccinering den 14:e november! Bokad läkartid den 22:e november och bokat parkering på Landvetter! Så igår fick man mkt gjort:)

Kallt som fan i lägenheten.
Regnar ute idag igen:) passar så bra!älskar ju regn! På riktigt.
Ligger under filten och kollar på bethenny.

Till helgen kommer Ida och vi längtar som vanligt efter henne! Det blir liksom mer komplett när hon är här.
Det är vi tjejer mot Magnus:)

Lagade så jävla god mat igår! Philadelphia på lax i ugnen dränkt i smör. Skivad potatis i ugn och sallad. Gött:)

Ska få i mig lite kaffe så ja är varm! :)


Besked

Idag fick ja besked om jobbet. Dom vill ha en andra intervju då det står mellan mig och en tjej till. Så ska tillbaka på måndag.. Vill så gärna ha jobbet! Men vad gör man? Det är bara att vara sig själv och försöka visa hur gärna man vill.
Fortsätt håll tummarna för mig så ja kan få det💛

Strax dags att börja med maten och sen kommer älsklingen hem! Känns som denna vecka blir lugnt och skön. Har inga särskilda planer och känner mest för att vara hemma och höststäda!

Ha en fin tisdag!


Våra bästa år

Kilar lite på tv medans ja laddar ner en ny serier ja kan följa:)
Sen dags och äta frukost.
Dagen spenderas hemma. Regn och mulet ute.. Men mysigt!
Igår ringde Therese Pettersson och ville ha tips om tatuering och Gud så sugen ja själv är på att tatuera mig. Men min nästa tatuering kommer ju bli gigantisk och svindyr så ja får vänta lite.
Hon bjöd även in oss på födelsedagskalas. Hon fyller nu i helgen och hennes Janne fyller nästa helg så då blir det stort kalas :) ska bli jättekul!

Har bokat tid för spruta innan resan och även parkering på Landvetter! Nice :)

Ha en bra dag!


Äntligen måndag?

Ytterligare en måndag har börjat och ja har nu bakat med syster! Ska iväg och handla och fixa lite ärenden innan det är dags för middag och jobbsökande!

Var ju ute i lördags, först hockey! Utgången kunde ha kvittat för fyfan vad tråkigt d va!! Nu får det nog dröja ett tag innan ja går ut! :)

Så gött väder ute! Regn och rusk! Ja gillar sånt väder. Vi hörs senare. Hejsvejs!


Godmorgon tidig lördags morgon

Hela inlägget försvann!
Var på intervju igår. På ett ställe ja verkligen verkligen vill jobba på.
Ett ställe ja skulle kunna lära mig Mkt och trivas! Så hoppas så himla mkt!!

Igår var ja med syster hela dagen! Blev bjuden på lunch och sen som vanligt kika i affärer!
Ja köpte en uggla igår, så fin! Ska visa er senare❤

Hockey ikväll med Emilie, Sebastian och Magnus! Mamma kör oss dit och hämtar oss! Så skönt! :)

Sen blir det pizza & poker hos Emilie!

Ha en bra lördag! Ska iväg till Magnus jobba några timmar nu och tvätta bilen och så!


Bra dag

Idag har ja ju fikat med bebis och Frida! Så söt liten tjej! Sov mest men så söt när hon öppnade ögonen! :)
Roligt och umgås med Frida som vanligt! Det va ju så längesen!

Har lagat god mat åt mig och mannen idag! Potatisrosor och fläskfilé! Några öl och några timmars poker.
Har bokat hockeybiljetter till lördag! Färjestad och SAIK spelar och jag, Magnus, sebbe och Emilie ska gå! Den vankas det utgång! Ska bli så roligt :)

Nervös inför imorn! Intervju kl 10.45!!!
Sen hämtad syster mig och vi ska luncha på stan! :)

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag!
❤❤❤


Bebissnooos

Nu är ja i stan för att möta upp Frida och hennes nyfödda bebis Jackie!
Blir en kaffe och prat.

Igår hängde ja med mamma hela dagen! Först fika hos henne där Felicia var hemma från skolan sjuk och Madde var också hemma! Sen åkte vi till bergvik så mamma fick köpa skor till alla barnen och sig själv! Sen en tur i alla affärer! Mamma skämde bort mig med nya smycken och en skitfin skjorta. Så snällt❤ världens bästa mamma!
Sen blev d storhandling på Willys.

Ikväll vankas d god mat och nått gott att dricka!

Ha en bra torsdag!


Hej

Vilat nästan hela dagen och imorn borde ja må bra igen:) fick även svar på mina blodprover och allt såg normalt ut! Skönt :) denna feber fortsätter och vara ett mysterium!

På torsdag ska ja äntligen få träffa Jackie! Frida och Erics bebis :) hon borde vara en månad ungefär kanske mindre! Inte helt koll! Ska bli superkul!


Tips för shopping online

Ellos: 40% rabatt på dyraste varan plus 20% på resten & fri frakt vid köp av minst 3 varor! Kod : 265727

Nelly: 50 kr rabatt på nästa order. Kod: Zy89hG34

Heppo: 100 kr rabatt på skor vid köp över 600kr: kod: 7WjiddYn52

Stayhard: 100 rabatt kod: WELCOME

Alla koder fylls i när man kommer till kassan!


Dr.denim

Min syster tipsade mig om ett par sköna jeans som sitter tight men är Goa och röra sig i så ja beställde hem ett par! I strl small, när ja igår hämtade ut paketet så tänkte ja : FAN! Ja kommer aldrig i dom där byxorna! Dom såg mindre ut än min sambos dotter Ida som är 12 och smal som en sticka! Men nog fan passade byxorna perfekt!
Ja kan inte fatta att ja kommer i small på byxor. Min röv är ju bred som en ladugård för fan :) men viktnedgången har gjort sitt märker ja! Så ja är rånöjd!

Imorse glömde Magnus stänga sovrumsdörren och tände lampan i hallen, då var det kört för mig ja kan inte somna om då! Så ja får kliva upp nu då, mår mkt bättre men ska vila idag ändå för helt bra är d inte! Regnar ute så en dag i soffan med mina serier och en köpp varmt och gott kaffe blir bra!

Ha en mysig tisdag ni med ❤


Den här får gärna nån köpa till mig! En Clutch från Alexander mcqueen :)
Älskar den!!!!


Lycka!!!!

Äntligen lossnar d lite i jobbsökandet och på fredag ska ja på intervju!
Extra jobb till och börja med men på ett ställe jag verkligen vill jobba på så ja är överlycklig! Ja är kräsen när det kommer till jobb för ja vill ha ett normalt jobb där ja kan stanna och man faktiskt uppskattar sin personal.
Ja hoppas ni alla håller tummarna för mig nu så ja får jobbet! ❤


Ettårochniomånader

Denna månad var vi varit ett par i 1år & 9 månader ❤
Jag är superkär i min sambo! Superkär och det blir bara mer och mer!

Snart gör vi vår 5:e resa tillsammans och denna gång blir det mer romantiskt och mer paradis än tidigare!

Ja tar med mig min älskling till Thailand!
2 hela veckor ska vi besöka öar i paradiset och simma med fiskar, äta och shoppa och dricka Chang & Singa!


Sovmorgon

Host Host :)
Sovit länge i morse! 10.00!!
Skönt för sjuka mig.
Idag ska mina byxor hämtas ut så ja hoppas ja gått ner tillräckligt!
För ja har inte köpt en stor strl denna gång :)

Ja eftersom ja inte mår bra så kommer den här dagen tillbringas i soffan med Rachel Zoe. Mina smaklökar funkar inte alls och ja vill äta godis och allt sånt! :(

Längtar efter min sambo! Inte kul och vara ensam när man är sjuk.

Hörs senare :)


Söndagshäng

Har varit på mc donalds och ätit en GOFIKA! Chokladdonut och mc flurry!
Ny smak mars eller twix. Vi köpte båda:)

Varit på bergvik en nån timme också så Ida fick kolla kläder! Strax blir det middag pasta carbonara och sen filten och soffan för mig!

Hejdå!


Hej hej hej

Fick sova helt ok i natt i alla fall. Så det var mycket välbehövligt.
Men nu är man hängig och slemmig :(

Varit vaken en stund men ville unna min fina familj en sovmorgon så nu sitter ja i soffan och kollar Rachel Zoe project.

Solen skiner och löven har gulnat. Gud så vackert det är med höst :)
Längtar till första snön, advent, jul och allt det där❤❤❤


Lier lier

Filmen som får sällskapa oss i kväll!
Försökt äta lite snask men allt smakar likadant så Likabra att inte äta nått onyttigt :)
Har spelar Fia med knuff! Riktigt roligt spel faktiskt. Stressande men kul :)

Hoppas få sova länge imorn! Och att min täppta näsa inte är täppt mer så ja kan andas ordentligt!
Har Inge nässpray hemma så får leva på hoppet.

God natt ❤


Åhhhhhh

Är så förbannat fattig!!!! På riktigt nu! 3 veckor till pengarna kommer in igen :) helt katastrof! Har köpt för mkt grejer denna månad! Dock massa ja behövde!
Och ja, det va mestadels saker ja va "tvungen" och ha.
Alla byxor hänger ju så nya dr.denim i svart är påväg hem. Sen nya skor då d är hål i mina vinterskor.
Även lagt undan hälften av fickpengarna till resan så d är gjort! Näsa lön får resten sparas! Sen har vi ju köpt en del saker hem.

Efter smörgåstårta och kaffe hos mamma så har jag och Ida målat om ett nattduksbord till henne i vit och nu ligger ja i sängen och vilar! Ida har en tjejkompis här och Magnus tränar. Ska stryka gardiner när han kommer, han måste förbi hos mamma först och låna hennes strykjärn då vårt är kasst!
Annars sker d inte mkt i vårt hem ikväll!
Såhär förkyld har ja inte varit på flera år. Hostar, snorar och nyser hela tiden!


Snorig tjej

Herregud hela ja är snorig! Och rethosta på d..
Sova kan man ju glömma:)
Så nu har ja varit vaken en timme och väntar på att min snarkande man här bredvid ska vakna! Igår kväll möblerade vi om i Idas rum och idag ska vi rensa bland hennes leksaker för hon är 12.5 år och leker inte längre med leksaker :)
Så ja tycker d är dags att hon får ett "vuxet" rum!

Kl 12 blir d kaffe hos mamma med syskonen och morbror med familj! Solen skiner och förutom förkylningen så är humöret på topp!


Friday

Mår mkt bättre nu och febern borta!
Inte fått svar på mina blodprover och det har fått 1.5 vecka! D tycker ja är konstigt. Vet inte om d bådar gott eller dåligt. Tog en tur i nya bilen idag! Den duger fint. Tänk att ja äger en bil men inte har körkort :) haha! Magnus är nu verkligen min privatchaufför för ska ja äga en bil ska ja fan ta mig nånstans med den :)

Ikväll blir det inte många knop! Snacks, ett glas vin och sen x-factor som Ida ville se! Hatar d programmet!! Men allt för Ida såklart ;) går ändå inget annat på tv! Så d blir nog mysigt ändå!

Försöker få med mig syskonen på bowling imorn men d går trögt!


Äntligen!!!!

Dessa godingar är påväg hem till mig!


Goddag förkylning

Torr och rasslig i halsen! Och feber såklart! Skit skit skit! I helgen är morbror här med familj och dom ville ha med mig på fika idag men får vänta med det tills imorn. Vi ska ses hos mamma på eftermiddagen. Så idag blir d att slappa och vänta på att Magnus kommer från jobbet. Ska hem till mamma sen och sätta upp en lampa innan hon ska ha skjuts till stan och vi ska åka hem igen och invänta Ida som kommer idag!

Tänkte tipsa om att hm har 10% rabatt på din beställning under helgen! Här kommer också en kod på ytterligare 50kr rabatt på din beställning :)
1304!

Alltid nått:)


Middag och mys

Pastasallad med kyckling, bacon, fetaost & rödlök.
En kall öl.
En tårta med grädde, daim, kiwi, smartis , chokladsås & hallonsylt!

Sen en Johan Falk film.

Underbar torsdag.

Idag vaknade ja också tidigt men somnade om till kl 8. Tjock i halsen och torr i halsen. Fryser ihjäl och har frossa men mår ändå ok.

Kollar Rachel Zoe project och äter rester från igår. Ska snart ta ett varmt bad! Mmm

Hörs senare.


Vaknade strax före 5

Sen har ja inte kunnat somna om. Så här ligger ja nu och funderar på livet, i totalt mörker. Lyssnar på Camilla Läckberg, isprinsessan.

Har den här veckan haft mkt tankar.
Tankar ja inte vill dela med nån eftersom ingen förstår innebörden av vad ja känner. Eller så "tjatar" ja. Det är konstigt hur man själv anser att man öppnar sig, man delar med sig av sina innersta känslor men andra uppfattar d som tjat. Ja älskar att prata, d känns skönt i magen när man får ventilera. Aldrig riktigt haft nån kompis som ja alltid känt att ja kan prata med..
Inte för att d inte funnits nån utan mer för att jag varit på ett annat ställe i livet än mina vänner och så har d alltid varit.. Man har väl känt att man är rätt " ensam" där man är i livet. Förstår ni?

Kanske man skulle ha en låtsaskompis och ventilera till? :)

Ja anser att ju mer vi vågar öppna oss i livet ju lyckligare blir vi! Ju mindre missförstånd uppstår och ju mer respekt skapas. Men d som behövs är folk som lyssnar. Och det kommer aldrig ske..
Fast man kanske inte ska säga aldrig?:)

Idag är det datenight och ja ska fixa en annorlunda men mumsig middag!
Ladda ner en film som ja längtat efter :)
En promenad står också på schemat då mina knoppar kommit till OKQ8!


Onsdag

Igår kväll var jag på en av dom bättre hockeymatcherna ja varit på!
7-2 slutade matchen. Riktigt kul. Pappa, syster och sambon var med och alltid har vi skoj ihop!
Sov länge idag 10.20. Egentligen är väl inte d så sent för en fritidsforskare men ja brukar alltid vakna så tidigt. Älsklingen bäddade in mig i mitt OCH hans täcke i morse, som en korv:) d var varmt och skönt och där somnade ja om gött i flera timmar. Har varit på stan med Emilie och ätit lunch, kebabtallrik och cola:) sen blev d och kolla skor till henne och sen köpa med lite vin och öl hem. Finns Inge goare än att ta ett glas kallt vin på kvällen.
Ida kommer till helgen, var lite orsäkert en sväng om hon skulle komma eller inte för d va nått kalas hon skulle på men nu kommer hon i alla fall och det är vi glada för:) hon sprider glädje och mys när hon är hemma med oss! Så d blir nog film och hemmamys! Kanske en bowlingtur om vi får tag i en bil innan dess!


Pysslar

Och fixar här hemma som vanligt. Konstigt hur mkt tid man egentligen lägger på att göra fint, städa och plocka varje dag:) varit vaken ca 3.5 timme och hållt på sen dess. Inge tv och ingen frukost än. Sökt en del jobb och hoppas på det bästa.
Igår fixade ja GOFIKA till kvällsmat och vi kikade på alla mina program.

Ikväll blir det hockey för mig, Magnus, syster och pappa! Kul:)

Nu måste ja få nått i magen! Känner mig inte hungrig men yr:)


Regn & rusk

Ganska soft väder idag ändå!
Har ju fixat hemma imorse och nu visat min sambo resultatet. Målade om en av våra byråer och möblerade om i köket. Ser kanske lite konstigt ut men ja är nöjd! Nya knoppar kommer nog imorn med posten! Är nöjd :)

Varit på möte med Jonas på AMS och pratat studier. Fan vad svårt och välja vad man skulle vilja plugga till när viljan att plugga inte finns. Borde egentligen följa mitt hjärta och vara lite modig. Plugga 3.5 år och sen vara klar!
Tjäna bra och ha ett lugnt men givande jobb. Socionom är d ja funderar på. Är bara så osäker på om ja har vad som krävs. Man måste först av allt fixa matte B. Hjälp! Hatar matte!

Kladdkaka och kaffe med syster på Waynes och svängen på stan!! Köpt en kofta och en lampskärm till nya lampan. Helvete vad dyr skärm! 230kr!!!! För skärmen bara. Men fint blev d. Nya blommor till sovrummet och lite mat från Willy fick också följa med hem. Nu med huvudvärk ska ja slappa i soffan. Imorn är d dags att söka mer jobb och storstäda hemma.
Känns som en evighet sen ja träffade pappa också. Saknar honom! Nu när han är kär och galen så ringer han inte så ofta längre, ja är värdelös på att ringa så ja ska INTE klaga men varit bortskämd med att pappa ringer:) är så glad att han träffar en bra, snäll och go tjej! Får försöka boka in en hockeymatch framöver.

Nej men ha en bra måndagskväll för det ska vi. Puss


Godmorgon världen

Har fixat lite hemma. En överraskning till min sambo. En liten en men ändå :)

Har äntligen fått i mig frukost och en kopp kaffe samt mina vitaminer.
Vädret skiftar från sol till regn och tillbaka idag. Ska slappa lite och vänta på att nagellacket torkar sen blir d att hänga tröjan ja tvättat, min favorittröja som ja råkade få färg på. Så jävla irriterande, tror inte färg går bort i tvätten men vi får hoppas att d blir bättre. Har målat lite på vår sovrumsdörr där ja behövt slipa lite för några dagar sen.
Sen kommer syster och hämtar mig. Stan, möte och kaffe.

Vaknade med lockigt hår i morse! Ha ha så skumt!


RSS 2.0