Godmorgon världen

Ingen sovmorgon... Fan! Skulle bara upp på toa sen sova mera men mannen ville prata så då kunde jag inte somna om.. Men d kunde han! Men ljudboken håller mig sällskap en timme till sen blir det en varm dusch, har köpt ett nytt duschmunstycke som är jättestort så det ska bli såååå skönt :)

Sen fylla kyl och frys med massa mat :)

Tänkte försöka baka chokladbollar idag också.

Hej lördag!


God natt

Fredagkväll är över och jag ligger nerbäddad. Trycket i bröstet som jag hade i veckan försvann och byttes ut av feber.. Men lagomt till jobbet så var febern över :)

Har fått ännu mer tider på jobbet och kommer jobba 6 dagar i vecka i 3 veckor nu sen heltid några veckor. Snacka om död tjej när ja är klar.. :)

Sett på tv och ätit varma mackor idag med familjen. Imorn blir det storhandling och fikadate med pappa och Lilian hos oss. Lilian är snäll och hjälper mig sy upp min nya klänning också:)
Ja är värdelös på att sy! Den var superfin förresten och ja är så glad att ja vågade köpa den :)

Vi hörs av mer i helgen! Puss & kram

Sms:ade med Cornelia igår! Så roligt när hon hör av sig ;)


Wrooooom

Tiden flyger förbi och ja jobbar eller fixar och dolar hemma:)
Just nu är d lunch, kaffe och ljudbok som gäller!
Slutar 18.15:)

Har ett tryck i nedre delen av mellangärdet som suttit där sen igår och en puls på ca 65 och det är inte normalt för mig. Så ja är ganska orolig.
Har det inte gått över imorn så får ja åka in. Om det har gått över så är planen salladslunch med syster framför våra serier i soffan.. Vi är fattiga och laddar för Ullared om 3 veckor;)

Längtar till måndag då ska jag till ett medium och få andlig vägledning:) spännande!!

Ha en fin dag allihop det ska jag!


Bästa lördagen

Igår var ja med syster hela dagen. Vi promenerade och köpte sallad och sen såg vi vanderpump rules några timmar.
På kvällen var det dags för hamburgare och klyftpotatis samt några öl framför en tv.

Sov ut länge idag och vaknade bredvid den sötaste killen:)
Tog en promenad och pumpade cykeln sen handlade vi frukt, färska frallors och lite annat. Hem för frulle och film sen har vi bara myst i soffan och sett på snooki och jwoww :)

Magnus är på innebandy och ja njuter av ett glas vitt och vanderpump rules! Så jävla bra program! Bästa ja sett tror ja :)

Beställde en klänning igår trots öken i plånboken. Men ja hittar ju aldrig nån klänning ja älskar. Denna är av skinn och tyll! Så snygg, hoppas ja i alla fall:)


Sista dagen

Sista dagen denna vecka som d står jobb på schemat. Ledig i 4 dagar sen.
Imorn är det romantikens dag, ska på sminkkurs och sen är det date med min kärlek:)
Nya Die hard filmen på bio och innan dess pizza! Kan inte tänka mig ett mer romantiskt och mysigt sätt att fira alla hjärtans dag:)

Har feber.. Lite feber som spökat i 2 dagar nu. Blir sådär röd i ansiktet. Vet inte varför.. Men men jobbar kan ja ändå men ska kila hem 30 min tidigare och det känns skönt:)

Är helt pank förresten. Helt pank:)
Therese kommer i helgen men ja har inte råd att bli med.. Så är d ibland. Men tråkigt! Vi får ta en fika istället!

Ha en fin onsdag


Myssöndag

Legat i soffan nästan hela dagen. Så fruktansvärt skönt:) ätit god middag made by älskling samt kikat mina program.

Fick sötsug förut så vi bakade sockerkaka med chokladbitar i:)
Så kaffe och nybakat behöver d!

Är jättetrött trots en dags vila så d blir nog sängen tidigare än ja trodde ikväll!
Jobb imorn 10.30-19.15

Ida fixad inbakade flätor på mig :)


Himlabacken

Återupplevde barndomsminnen igår med familjen :) åkte stjärtlappae och dubbelpulka igår! Fan vad kul, men jobbigt!

Hem för en värmande kaffe med mamma och syskonen alla utom Madde och Alex! Spelade plump och skrattade som vanligt. Sen blev det att slipa och måla möbler, IGEN! Städade och höll igång mest hela dagen igår..

På kvällen dippade vi chips och käkade lösgodis till filmen So undercover. Började kika Django också men eftersom vi snabbt blev trötta där vid 23 så stannade vi mitt i filmen och ska se klart den idag. Först efter en dunderfrulle ska vi nu ut få oss en promenad :)

Ha en trevlig söndag! ❤


Hej hallo

Fan att man aldrig kan sova ut... Blä!!!
Men men nu har ja sovit klart tydligen och vill inte väcka Ida och Magnus som sover så gött! Ligger och lyssnar på femtio nyanser av frihet. Sista boken i trilogin och Mr. Grey och Anastasia Steel.. Åh kommer sakna deras sällskap när denna bok är slut!

Idag blir det att sätta på sig täckbrallorna då ja fick en briljant idé igår att vi ska åka pulka :) hihi! Fan vad kul:) så syster kommer hit sen blir det åka! Undra hur många ggr man pallar gå upp och ner i himlabacken.. Ingen kort väg dit upp:)

Ha en fin lördag allihop!


Helg!!!

Galet skönt med helg. Nästa vecka jobbar ja mån-ons.. På alla hjärtansdag ska ja på sminkkurs och bli fin sen date med min man:) ledig dagen efter! Längtar redan nu!!!

Ikväll kommer Ida med tåget och sen hämtar dom upp mig påvägen hem. Det blir som vanligt kramkalas och hemmamys! :)

Har inga särskilda planer för helgen så om nån har tid att komma på kaffe är dom välkomna!

Sitter just nu i fatboyen på jobbet.. Rätt pigg ändå och tur är väl det för ja har mer än 5 timmar kvar på jobbet!
Igår fixade älsklingen en datenight till mig, god mat och ett kallt glas vitt vin.. Mumsigt! Kan vara den bästa mannen på jorden ;)

Ha en fin helg❤


Promenad i strålande sol

Igår blev det en långpromenad och frukost på kaviar med två av favorittjejerna:) sen lite handling på Willys, rusta, Jysk och sen hem!

Filmen Argo och middag med mannen på kvällen sen stört i sängen! Bra dag :)


Lax med Philadelphia och pressad potatis

Mumsig middag igår samt underbar lunch i dag! Jobbar 9.30 - 18.15 idag och här är det lugnt och behagligt ;) fått bära, gosa och pussa på Jackie idag då Frida var inne och shoppade!

Igår uträttade vi ju massa ärenden och handlade på maxi jag och syster. Fick med mycket gott hem, frukt och grejer till smoothie och lite mat:) även skitsnygga sängkläder som jag bara var tvungen att ha! Vita med naturfärgade knappar :)

Back To ljudbok! Femtio nyanser av mörker :)


Snö!?

Nej snöar det ute, ehhhh ja! Och slutar för det inte:)
Konstigt väder.
Hunnit med både stan, bergvik och Ica maxi. Samt fika med Josefine hemma hos mig:) Hämtade ut min sjukt snygga klocka också som blev extra fin med nya länken på! I like:)

Slappar lite nu och sen fixa i ordning lax, pressad potatis och fixa en film:) jag är så trött som det går att bli! Ska släcka ner och sova tidigt idag!


Härliga lediga dag

Sovit lite längre än dom senaste dagarna då ja vaknat 6.20 när sambon gått upp. Så ja är nöjd.. Ledig idag. Ska byta och lämna tillbaka en del grejer på stan samt hämta ut biljetter.
Åh min klocka som äntligen är klar!!!!:)

Fick en av min fina sambo som var alldeles för stor.. Så fått byta hela länken på den och det blev dyrt men så värt det. Den är så snygg:)
Annars blir det inte många knop idag. Ska hem och fixa middag och slappa.
Som ja skrev förut har ja sovit så dåligt och varit dålig hela helgen så ja är helt slut. Jobbar imorn sen ledig onsdag igen.

Till helgen kommer Ida och ja ser verkligen fram emot att få mysa i soffan med min man och hans dotter hela helgen!

Nu ska ja slappa en stund och vänta på att min man ringer❤
Sen dags för frukost!

Magnus fick en tårta igår för han är så duktig som jobbar och sliter och ändå har ork kvar att ge mig kärlek när han kommer hem!


Äntligen över

I fredags spenderades dagen med syster. Började med lunch på stan, thaimassage och sen shoppade vi loss ordentligt. Fick en ny jättefin jacka av Josefine i tidig födelsedagspresent! Tack världens bästa!!!! Älskar den:)

På kvällen åkte ja till stan för återträff med mina gamla kollegor på café rondellen. Hade svinkul!
Men när ja vaknade igår mådde ja så himla dåligt.. När ja får migrän så kräks ja, och när ja kräks blir migränen värre. Allt ja drack och åt igår flög upp. Spydde på allvar mellan 40-50ggr igår. Väger 2 kilo mindre idag och är helt slut. Fick äntligen i mig lite mat nu för en stund sen men har så ont i magen..

Är trött och sliten. Visst får man skylla sig själv när man är bakfull men ja blir ju så dålig pga huvudvärken. Kan inte ens ta en treo utan att spy så d är en ond cirkel.
Men nu är d äntligen över.

Magnus är och jobbar.. Helvete vad jag saknar honom. Knappt sett han på flera dagar.. Längtar tills han kommer hem.

Ledig imorn.. Ska sova länge sen dra och hämta min klocka som dom bytt länk på och sen hämta ut biljetterna till raw comedy club.
Får hoppas på bra väder så ska vi nog ta en kaffe i solen också!

Ha en bra söndag!


RSS 2.0