Valborg

Efter många timmars umgänge med mamma så ha ja lagat mumsig middag och ligger nu i soffan med huvudvärk.
Vi ska åka om 15 min till stan för att gå på bio! Avengers heter filmen tror jag :)
Ska gottgöra Magnus för alla värdelösa filmer ja laddat ner sista tiden, så nu får han se en film han verkligen vill se!
Jobb imorn är inställt då Magnus inte har så mkt och göra på jobbet.. Solen ska steka hela dagen lång imorn så vi hittar nog på nått spännande och göra! Det blir nog att packa filten, kakor och kaffe och bege sig ut i naturen för en mysig stund imorn ☀☀

Ha en trevlig Valborg!


Ljuvligt väder

Varmt som Satan idag :)
Varmare ska det bli imorn!
Sitter just nu på mammas jobb och väntar på att hon ska sluta. Vi ska sola sen åka hemåt tror ja! Kanske blir en kaffe hos mamma.
Imorn är vi bjudna på middag hos min morbror Erik i Deje! Skojj :)

Innan det blir det jobb och tvätta bilen sen försöka hinna med en picknick med älskling!


Ledig som jag skulle

Robert behöver ingen hjälp idag med städning efter renoveringen.
Så jag ska möta mamma i stan för en korv i solen och sen ska vi sola :)
Kanske hinner kika lite på stan också! Är ju lediga hela dagen! Annars blir fet lugnt för mig idag. Ska väl kika på brasan sen vi 18.30 som vanligt i himlabacken.
Försökte mig på en sovmorgon men nej, så fort mannen gick så blev jag klarvaken! Kanske ska försöka sova lite till, ja jag försöker.
Hörs senare.


Fågeljävel!!

Det har flyttat in en duva på vår balkong! Den attackerade oss när vi satt och spelade kort på balkongen förut så Magnus hämtade en soft Air Gun och ha var tvungen och ta mig en öl! Han visade hur man laddade och ja satt beredd men den kom aldrig tillbaka! Jag skakade i hela kroppen minst 1.5 timme innan ja lugnat mig! Är verkligen livrädd och duvor är gigantiska!!! Dra åt helvete Fågeljävel!!!


Grattis världens finaste Ida!

Idag har mitt bonusbarn födelsedag och önskar hon vore här!
Hoppas din dag blir perfekt ❤


Hemmafru

Har städat och gjort fint hela morgonen!
Bakat småfranska, dubbel sats! Och nu håller jag på med kladdkaksmuffins, även det dubbel sats:) så när mannen kommer hem ska vi fika på balkongen i solen :) Ska bli så jävla gött!

Skön söndag ❤


Ja helgen gick ju alldeles för fort!

Fredag kväll spenderades med min man! Tänkte ge han en riktigt mysig kväll så han kom hem till ett bubbelbad med Rosenbad och en kall öl. Till detta fick han fotskrubb och massage..
Sen väntades förrätten och en öl till:)
Varmrätt va oxfile och potatisgratäng med parmesan och champagne!
Mums så gott :)
Igår hängde ja med mamma och syskonen nästan hela dagen! Vi va hemma hos dom nån timme sen åkte vi till öB och outleten där ute. Köpte nya mjukisbrallor och lite godis! Samt en termos så ja har till sommaren :)
Sen hem och hämtade sambon för en tur till lager 157 och stadium outleten. Han skulle köpa nya mysbrallor och jag köpte ett Svea-linne i rött med vit text!
Hann med bergvik också!
Helt Slut när ja kom hem.. Så vi lagade god middag och slängde oss i soffan! Blev en tidig kväll.. Men helgen har varit kanon:)
Idag jobbar Magnus och jag ska Fixa här hemma. Måste stiga upp 6.15 imorn för jag ska hjälpa en på Magnus jobb att städa ur deras renoverade hus som ska säljas! Ingen lust alls men men.. Är ju faktiskt ledig imorn egentligen!


Vilken underbar kväll

Hade smygbokat bord på Restaurang Agapi igår och bad Magnus göra sig Iordning. Efter en jättegod middag åkte vi till lager 157 och stadium oulet som öppnade igår;)
Sen hem för att krypa ner och tända ljus i sovrummet och kika på new years eve!
Jättebra och romantisk film❤
En perfekt kväll, som nu byts ut mot en supermysig dag med mamma och Josefine. Ska bättra på brännan som snabbt har försvunnit innan vi möter mamma för lunch! Ska kolla lite på stan och sen vika in på bolaget! Kanondag helt enkelt :)

Min snygging!!


Redo för romantisk Date :)


Godmorgon torsdag!!!

Idag är ja trött. IGEN! :) men d gör inget för idag har jag en romantisk Date med den finaste mannen som finns!
Har planerat kvällen och det ska bli mysigt!
Är ledig imorn och ska först sola sen möta Elena & My för en lunch med dom och syster! Måste köpa nya leggings och hoppas dom finns inne i Small nu för det var slut sist..
Annars innebär helgen vin, middagar och film med bästa sambon!! Är så sjukt nöjd över att ha en kille som mer än gärna kramas hela dagarna långa med mig och som är så nöjd med att tillbringa all tid nästan i soffan :) ❤❤


Färgar håret

Färgen är mörkbrun och det blir säkert snyggt:)
Vi har varit och storhandlat! Dock inte så mkt middagar utan mer goda saker som fläskfile, oxfile, parmesan och massa pålägg, gott bröd, fina rosor, massa frukt och en hel del mer :)
Gött!!
Älskar ett fullt kylskåp! Och om jag kommer ihåg på fre Ska ja stanna till på bolaget och köpa hem flera flaskor vin:)
Så jävla gött och ha hemma!

Målar naglarna fint röda innan färgen ska sköljas ur och jag ska kika på halv åtta hos mig!


Hej igen

Min syster tycker att jag uppdaterar lite så ja ska nu skriv lite oftare så hon har lite och läsa:)
Sitter på jobbet och är jättetröttis.. ZzZzZ!!
Men snart långledig..
Oron för hur det kommer se ut med jobb för mig i höst börjar infinna sig i magen. Vi jobbar säsong
här på Uni och jag har varit här i över 2 år. Vill verkligen vara kvar så håller verkligen tummarna. Trivs så bra med kollegorna och har en väldigt snäll chef! Vet inte vad jag skulle jobba med om jag skulle byta.. Då blir det nog en helt annan bransch. Eller möjligtvis plugga till arbetsledare inom detta yrket så ja har lite mer kött på bena. Tänker inte konkurrera med nyblivna 19 åringar bara för att dom är billig arbetskraft.. Nej ursch. Tråkigt inlägg. Jag har förövrigt alltid tur och allt löser sig nog, jag är inte helt slapp i hjärnan och har massa bra erfarenhet så nått borde ja ju duga till :)

Skrubbade ansiktet igår kväll för jag har börjat flagna lite och vips så va nästan all färg borta! Ska sola på fre tänkte ja för ja vägrar bli blek igen!!
Hoppas på en bra shoppingrunda på stan med min fina Elena, syster och lilla Mysan! Inte sett henne på länge och saknar henne,lilltjejen!

Tack för mig då! Hörs sen igen :)


Nyvaken

Vaknade för 30 SEK och tänkte blogga snabbt. Ska iväg till jobbet nu och är dyngtrött! Ja fattar inte varför har ändå sovit typ 8 timmar..
Sista jobb dagen imorn sen ledig 5 dagar igen :)
Hade mina föräldrar här på fika igår och min fina syster❤❤
mysigt som tusan!
Idag blir det storhandling då lönen poppat in, älskar och fylla kylskåp och frys!


Sol på ballen

Som jag tidigare skrivit skulle jag iväg och sola nu men stannar på balkongen hemma och solar istället:) så skönt här! Ska fixa middag till mamma och Magnus! Sen kommer nog pappa och syster! Riktig familjedag! ❤


Tisdag

Är så grymt trött idag. La oss ändå i tid igår. Men men på jobbet är man och här är det lugna gatan. Har lite småsaker och fixa och sen invänta lunchruschen..
Ska iväg och sola sen medans Magnus tränar! Färgen på armarna och i ansiktet börjar blekna bort men resten av kroppen är nästan åt det svarta hållet :) så solariet lär inte ta nått men kanske ja får behålla brännan lite längre om ja solar lite :)
Hoppas på besök av pappa och syster sen också för dom ska iväg och skaffa pass till pappa i eftermiddag! Bara ja hunnit hem från solningen!


Slut för idag

Jobbat och nu är ja hemma igen!
Ska strax påbörja middagen.
Annars händer inte mycket här hemma. Magnus ska jobba över och jag ska fixa här hemma.. Såg förresten en skitbra film igår men kommer inte ihåg vad den hette:) Aja det börjar på C i alla fall typ Contraband eller nått! Tummen uppför den :)


Stygga flickor

Kollar på stygga flickor söker kärlek!
Älskling är och hämtar min mamma på tågstationen :) sen när han kommer tillbaka ska vi mysa till det med varma salamimackor och kanske en film!

Hejråå ;)


Söndagssysslor

Fick en sovmorgon idag då vi va vakna ganska sent igår!
Hittills har dagen bestått av städning och diskning av ljuslyktor och finare glad som ska stå i vitrinskåpet!
Renbäddat och plockat.

Nu ska jag ligga i soffan och kolla alla serier som söndagens tv bjuder på! Ser fram emot att jobba imorn och träffa alla fina kollegor! Saknat dom :) kanske dom
Saknat mig med!

Igår hämtade syster mig för några timmars häng! Vi åkte till lager 157 och det fanns massa fint där men fick med mig endast 4 saker.. Nya converse (blåa), en ziphoodväst, en tröja till Ida och en skitsnygg t-shirt till Magnus. Sen åkte vi till bergvik och käkade lunch, hälsade på Linda och där köpte ja en klänning. Förresten är vi ju nu färdiga med vardagsrummet, nya tapeter och nya lister! Ska visa före och efterbilder senare:)

Insåg även när jag kom hem att ja blivit ganska brun trots väldigt lite solning i Spanien:) mest i ansiktet konstigt nog så nu har ja svårt och sminka mig!

Vi hörs sen!


Bildregn från semestern


Älska Lloret del mar

Åh vad jag rekommenderar att åka dit! Speciellt om man var tålamod att vandra runt för att hitta sina egna smultronställen! Vi gjorde det en dag och hamnade i som en vik, såg till och med ut lite som ett grustag. Vattnet va mörkblått
Blandad med grön/blå och dom första metrarna ut i havet såg man ända till botten. Vågorna slog mot klipporna och vattnet skummades alldeles vitt! Ja bara älskar det! Bilderna gör sig inte rättvisa!
Där vi bodde va det ganska lugnt.. En vandring på ca 7 min till havet, en lång strandpromenad med cafeer och restauranger. Den finaste av dom större stränderna. Fenalstranden hette den.
Vi hade sisådär tur med
Vädret, det va ju sol nästan varje dag men det kom moln hela tiden :/ Men vi hann med sol vid någon av våra pooler på lör, söndagen och en hel dag på tisdagen! Varmt och inte ett moln på himlen och det va skönt.. Sen vart det lite solning på lördagen och söndagen. Men ja är glad att vi inte hade sol hela tiden för ja vet hur jag är. Då går inte ja nånstans:) så nu hann vi med att se hela staden vi bodde i och upptäcka saker vi aldrig gjort annars! Vi hann med egentid med varandra. Vi käkade bananasplit och pizza på mysiga cafeer vid stranden och kikade lyxiga kåkar. Spelade minigolf, biljard, airhockey och massa mer. Shoppade nästan varje kväll:) Såg olika shower på hotellet varje kväll där det bland annat var magishow(som jag älskar), broadwayshow, live musik och dans. Spelat kort tills fingrarna inte orkat mer:)
Det bästa är
Nog att ja fått mig en mp3 och upptäckt en värld av ljudböcker. Fyfan vad underbart det varit och legat i solen och lyssnat timme
Efter timme ❤❤❤


Fredag den 13:e!

Hoppas på turdag ändå för vi ska ju flyga plan idag:)
Vädret därnere enligt nätet har varierat och ja har både varit nöjd och missnöjd!
Men idag ser det ut som det ska vara sol med moln och en skvätt regn här och var men ca 20 grader i snitttemperatur! Låter helt jävla ok:) bara det håller sig så nu! Lär ju inte komma hem brun i alla fall men ska bli skönt med en hel veckas semester..
Ida är med mig på jobbet idag och hon var även med mig igår.
Igår hade ja besök av mamma, Josefine, Felicia & William.
Det va precis vad ja behövde.. Inte ätit så mkt senaste dagarna och sovit väldigt dåligt. Haft så himla mycket och göra samtidigt som mina tankar varit någon annanstans. Men som sagt igår fick ja massa energi från mina underbara syskon och min superkvinna till morsa!

Höra kanske senare annars får ni ha det bra hemma medans ja är borta ❤❤


Idag är en sån dag

Tårar till kvällsmat och tårar till frukost.


Orkeslös

Bara förnamnet på vad jag är!
Slitsamt just nu men allt blir bra. Det måste det blir.
Idag kommer Ida och vi ska baka lite bröd och fixa inför avresa mot Barcelona på fre! Ser verkligen fram emot en vecka borta i värmen.. Slippa laga mat, betala för alkoholen och bädda sängen. Ska endast Sola och promenera och ha sand mellan tårna.

Hej då bloggen.

Älskling lagade toppengod middag förra veckan!! Mums!


Påsken som varit!

Haft en härlig påsk med min fina familj! Har fått träffa mormor och morbror också och det va förjävla trevligt ;)

Här kommer lite bilder från helgens fest!


Tulpaner och påskägg

Nu på morgonen har vi hunnit med att växla pengar & lämnat golv hos Frida. Varit på outleten och shoppat, handlar godis och lite mat! Magnus har tränat och jag solat!
Sen åkte han iväg för att ta ut pengar men kom
Hem med tulpaner och ett påskägg fyllt med alla mina favoriter!!! Så jävla goo!
Ska passa på att slappa innan middag hos mamma.. Glad påsk!


Lunch hos mamma

Imorse hade vi här sovmorgon & supergod frukost efter det!
Vi gick sedan och la oss igen framför tv:n i sovrummet och vilade en halvtimme innan promenaden till mamma! Där hade vi en jättetrevlig lunch med mamma, Madde, Alex, mormor och Morbror Fredrik! Pratat om vår barndom
Och annat skoj:)
Nu är vi hemma igen och laddar för en lugn hemmakväll!
Imorn bär det av till mamma igen för påskmiddag och på kvällen ska vi ta på oss partystassen och gå ut med mamma och morbror och deras kusin Patrik! Blir skoj:)

Är dock rastlös trots att långhelgen nyss börjat! Har massa småsaker att bocka av imorn så som forex, sun city-outleten och lämna golv!


Underbara människa!!!

Titta vad som låg och väntade på mig i morse! Blev helt tårögd!


Myskväll

Jobbat klart för idag och slappar nu framför big brother!
Magnus badar och när han är klar ska vi kolla på den nya Svensson-Svensson filmen och käka lite godis! Idag får man det!

Imorn är det datenight och ja har småkikat i matkassarna Magnus hade med sig hem! Ser mumsfilibaba ut;)

Har lite och fixa innan avresa nästa fre! Ska plocka bort listerna i vardagsrummet och växla pengar. Samt köra bort grejer till Magnus syster Frida. Fixa fram resväskan och börja packa! Har en del fikadejter i helgen också!

Kommer bli en superbra helg!


Onsdag

Idag jobbar ja 11-18 men imorn är det stängning kl 16 som gäller och jag ska skynda hem till min älskling som planerar en kväll av överraskningar!
Sen är vi lediga många dagar ihop och det ska bli så jävla skönt!

Igår åkte Färjestad ut ur hockeyn.. Suck! Men så som dom spelar ibland förtjänar dom fan och ha "semester".
Dock va ju domarna lite passiva igår och missade en del som kanske, kanske kunnat avgöra åt ett annat håll!

Ska slappa en halvtimme till sen bege mig mot bussen! :)
På fredag kommer morbror och vi ska ses hos mamma på fika allihop som sagt! Solen lyser och inte ett moln på himlen.. ☀☀

Puss & hej från en lycklig tjej!


Onsdag

Idag jobbar ja 11-18 men imorn är det stängning kl 16 som gäller och jag ska skynda hem till min älskling som planerar en kväll av överraskningar!
Sen är vi lediga många dagar ihop och det ska bli så jävla skönt!

Igår åkte Färjestad ut ur hockeyn.. Suck! Men så som dom spelar ibland förtjänar dom fan och ha "semester".
Dock va ju domarna lite passiva igår och missade en del som kanske, kanske kunnat avgöra åt ett annat håll!

Ska slappa en halvtimme till sen bege mig mot bussen! :)
På fredag kommer morbror och vi ska ses hos mamma på fika allihop som sagt! Solen lyser och inte ett moln på himlen.. ☀☀

Puss & hej från en lycklig tjej!


Påsken

1.5 arbetsdag kvar innan långhelg:)
På fre ska ja hinna med fika hos mamma med mormor och morbror och efter det kommer Linda & Tyra hem på kramkalas! Fullt upp:)
På Lördagen blir det familjemiddag hemma hos mamsi med hela familjen antar ja!
Sen ska vi försöka jobba lite också!
Även resväskan behöver packas!

Vaktmästaren på universitetet kom och hälsade på för en stund sen och meddelade att det pågår nån slags flygstrejk i Barcelona så vi får hoppas att det inte gör det när vi ska åka! Det gör ju inget om det pågår när vi är där så kanske vi blir strandsatta i värmen några extra dagar :)

En timme
Kvar till stängning på jobbet och då ska ja till Elgiganten och köpa minneskort till min nya mp3 som ja fått av mamma :) där ska ljudböcker laddas på så ja kan lyssna när ja ligger på stranden!


Måndag

Solen är framme men det är minusgrader ute! Skumt som fan då det varit så sjukt varmt sista tiden!
Idag börjar jag kl 11 vilket känns helt ok, jag har inget särskilt och göra denna vecka och det är skönt att vara hemma på morgnarna så ha kan kolla mina serier och äta god frukost :)

Har inte så mkt mer och säga :)
Hejsvejs!!


Minicalzone och småfranska

Mumsig frukost efter att ha sovit ut i hela 12 timmar ;)
Sen vart det en promenad och en tur till affären!
Vi har nämligen bakat här idag! Riktigt goda minicalzones med pesto och skinka, tomat och skinka, tomat och salami!

Bakade även massa småfranska med vallmofrön så frysen är laddad med massa gott :)

Nu är det hockey för hela slanten!


RSS 2.0