Älska Lloret del mar

Åh vad jag rekommenderar att åka dit! Speciellt om man var tålamod att vandra runt för att hitta sina egna smultronställen! Vi gjorde det en dag och hamnade i som en vik, såg till och med ut lite som ett grustag. Vattnet va mörkblått
Blandad med grön/blå och dom första metrarna ut i havet såg man ända till botten. Vågorna slog mot klipporna och vattnet skummades alldeles vitt! Ja bara älskar det! Bilderna gör sig inte rättvisa!
Där vi bodde va det ganska lugnt.. En vandring på ca 7 min till havet, en lång strandpromenad med cafeer och restauranger. Den finaste av dom större stränderna. Fenalstranden hette den.
Vi hade sisådär tur med
Vädret, det va ju sol nästan varje dag men det kom moln hela tiden :/ Men vi hann med sol vid någon av våra pooler på lör, söndagen och en hel dag på tisdagen! Varmt och inte ett moln på himlen och det va skönt.. Sen vart det lite solning på lördagen och söndagen. Men ja är glad att vi inte hade sol hela tiden för ja vet hur jag är. Då går inte ja nånstans:) så nu hann vi med att se hela staden vi bodde i och upptäcka saker vi aldrig gjort annars! Vi hann med egentid med varandra. Vi käkade bananasplit och pizza på mysiga cafeer vid stranden och kikade lyxiga kåkar. Spelade minigolf, biljard, airhockey och massa mer. Shoppade nästan varje kväll:) Såg olika shower på hotellet varje kväll där det bland annat var magishow(som jag älskar), broadwayshow, live musik och dans. Spelat kort tills fingrarna inte orkat mer:)
Det bästa är
Nog att ja fått mig en mp3 och upptäckt en värld av ljudböcker. Fyfan vad underbart det varit och legat i solen och lyssnat timme
Efter timme ❤❤❤


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0