Nyår

Igår var vi ute i naturen hela dagen! Gick en lång promenad, ut på en spång i vattnet som ledde till ett vindskydd där vi tände en eld och grillade, busade, kramades och njöt av att solen kom fram:) en så sjukt underbar dag! Det var jag , älskling, Ida med kompis, syster, pappa med sin kärlek.

Idag har vi sovit ut, legat och myst kvar i sängen en timme innan vi gick upp sen åkte vi och köpte en ny dator:) äntligen!
Nu är ja hemma i soffan och slappar innan d är dags att byta om och sen kommer mamma och Magnus.

Hoppas ni får en underbar kväll med nära och kära! ❤
Gott nytt år!


Mammas pojkar

Om en stund blir det bio med styvdottern, min syster och hennes bästis Sandra. Endast mamma och Josefine som saknas men som bangade eftersom dom ska se filmen med sina män!
Efter det blir det en tur hem till pappa för att käka middag. Ställde mig på vågen häromdagen och ja har nu fan lagt på mig 1.5 kilo men d beror garanterat på all julmust ja dragit i mig senaste 2 veckorna för magen känner sig svullen! Ursch och blä! Dags att käka knäckemacka och dricka bubbelvatten närmaste halvåret ;)

Så jävla sugen på en utlandsresa igen! Fel i huvudet på mig:)
Sugen på bora bora, Frankrike, Italien, turk and caicos.. Åhhhh!!! Men nu sparar vi till hus!

Hoppas ni får en bra dag.


Helg igen

Vet ej vad som är fel på mig! Ja är så lättirriterad hela tiden och känner mig sårad för allt.. Kanske för att ja just nu har både mens och Inge nikotin i kroppen eftersom ja fimpat för gott.. Kanske skulle ha väntat till efter lingonveckan:)tycker synd om Magnus så åker på en avhyvling minst 3 ggr varje dag men ändå värst för mig som måste stå ut med mig själv hela dagarna! Gaaaahhhh ja vill bli glad!

Ätit middag, spelar spel och ska strax kika på Die hard 4 sen sova gott och imorgon är det tjejdate med Ida, Madde och Sandra. Vi ska på bio, mammas pojkar :) så då får ja skratta i alla fall!

Pank är ja också! Mellandagsshoppingen drogs från kontot igår så nu är ja helt pank! Men ja ska försöka skaka fram pengar för ja vill shoppa mer!!!! ;)

Hejdå!


Bästa julen

God mat, massa skratt, paketutdelning, mys i soffan och bara ren kärlek! Första julen hemma hos oss gick hur bra som helst :)

Från första till sista minut var allt perfekt! Alla mina julklappar var perfekta. Ja är så tacksam och glad för allt ja fick!

Annandagen blev det utgång med Therese, syster Madde och hennes kompis Sandra. Nöjes sög så vi gick till Jaguar..
Så igår var man seg men inte så värst bakis.. Var o hämtade ut biobiljetter till lördag då vi tjejer ska på mammas pojkar. Sen hämtade vi Ida vid tåget, åkte hem och bytte julklappar och sen en vända på rean. Köpte mig en adidas jacka/tröja och ett par boots med klack :)

Nu är det dags för jobb så vi hörs mer imorn!


Mörkret är mysigt tycker jag

All städning och dukning inför imorgon är klar! Jag har hunnit kika på tv, laga middag och kramats med min sambo också. Han har gått och lagt sig nån timme för att vila, syster hämtar mig om ca 40 min så ska vi fixa lite grejer sen blir det hem till världens bästa mamma. Premiär för julskinkan!!!!

Längtar så sjukt till julklappsutdelningen imorn.. Lika mycket på mina egna paket som alla andras:)
Ska bli så underbart att ha min pappa med oss också! Första julen ja firar med honom sen ja var plutte liten!
Så det är värt allt för mig❤

Jag såg nyss ÖB:s reklam hahaha! Fan vad rolig, har du sagt Ö får du säga B hahaha!
Torr humor ja vet:)

I veckan ska ja få träffa Therese också som är hemma från Göteborg! Åh som jag saknat henne. :)

Hoppas ni får en bra uppesittarkväll och en din julafton! Saknar alla fina familjemedlemmar som bor utomlands. Saknar morfar i Thailand och mina morbröder i Oslo. Tänker på er alla..


Lite fel

Skrev dan före dan igår som rubrik, men det är ju idag :) haha fan vad snurrig!

Har varit uppe sen halv åtta och verkligen storstädat allt från ugnen till golvet, bänkar och väggar.. Helt slut. Men är på riktigt gott humör. Längtar efter min familj och det ska bli underbart att träffa alla hos mig imorn:)

Mamma verkar lite Surig, kanske julstress:) ska muntra upp henne sen!
För ikväll är det uppesittarkväll med Bingolotto, julskinka och gröt.
Hoppas som alla andra på vinst:)

Har lite dusting kvar att göra sen är det lite soffhäng innan middagen ska lagas och vi ska bege oss bort mot mamma.


Dan före dan :)

Igår blev det middag, en öl, chips & dipp framför en romantisk komedi och sedan Die hard :)
Somnade runt 00.30 och det är sent för att vara oss. Om 1.5 timme kommer tvillingarna hit och ska vara här hela dagen, tar nog med mig Felicia ut till bergvik för jag och jossan ska handla julmat samt lite annat så får Wille stanna här. Hittade Ingen pepparkaksdeg igår så blir ingen bakning. Humöret är på topp idag:)

Ha en bra lördag :)


Fredag

Sista arbetsdagen innan jul och jag har precis haft lunch:) ska gå ner och köra sista 5 timmarna! Vi hörs av mer i helgen som innefattar julhandling, pepparkaksbakning med småsyskonen och annat mys!

Hejdå!


Datenight

Äntligen är det datenight igen! Och det är min man som ska laga god mat och ta hand om mig ikväll. Är inte hemma förens vid 19.45 men en middag och kanske en film hinns med :)

Ligger i soffan och slappar innan jobbet, dricker yoghurt och kikar tv!
Stängningen igår på jobbet gick rätt bra faktiskt, man kan nog tro att jag är hjärndöd ibland dock! :)

Hej hej!


Onsdag

Tredje dagen på denna vecka har börjat och jag har nu lunch! Är jättetrött i kroppen. Men annars är d rätt mkt energi i huvudet :)
Har upplärning stängning denna vecka och hjälp vad svårt. Jag har så svårt att fatta siffror men hoppas ja gör ett bra jobb. Man känner liksom pressen men d är bra kollegor och ett kul jobb:)

Längtar så till julen nu. Vara hemma och ledig samt all god mat och alla paket;) att får umgås med familjen och min sambo som jag knappt sett på 2 veckor!

Är ledig i 5 hela dagar så d ska bli skönt! Nu ska ja smälta maten, åt mig proppmätt!!

Ha en fin dag!


Helgen är över

Haft en bra helg som snabbt försvann förbi. Varit och shoppat med syster på dagen på lördagen och det var skönt att gå kvalitétstid med henne! Ida har varit här också äntligen:) men hann inte umgås nästan nått med varken henne eller min sambo i helgen då d var julbord på lördag kväll! Igår var ja inte i form så låg mest i sängen. Men julbordet var riktigt kul, dansade och hade det hur bra som helst!

Denna vecka slutar ja 19.15 så kommer inte hinna nått alls! Inte kul. Men ska lära mig stägning så d blir gjort:)

Längtar mer än någonsin till fredag så det snart är jul och ja får hinna landa lite hemma! Känns knappt som man hunnit andas.. :)

Ska iväg till jobbet nu! Vi hörs


Äntligen fredag

Jobbat som en tok hela veckan och knappt varit hemma! Så ikväll ska ja ta mig en kall öl och slänga upp fötterna på v-bordet och bara mysa!

Äntligen kommer Ida och det blir kramkalas!

Imorn hoppas jag att jag får sova ut!
Sen umgås med syster om hon har tid för mig. Ska på julbord så måste börja fixa mig vid 14.30 för vid 16 måste ja nästan åka hem till Malin på sundstad.

Gick upp tidigt i morse som alla. Andra dagar denna vecka förutom igår. Fixat hemma och sett julkalendern som är såååååå jävla bra :)
Dags för frukost snart sen promenerar till jobbet :)

Hejdå!


Hemma

Landat hemma och börjar nya jobbet!
Har varit så trött och haft mycket att göra ända sen vi kom hem.
Trivs bra på jobbet men svårt är det :)
Så mkt att hålla koll på men alla kollegor är så snälla och Goa!
På lördag blir det julbord med dom på Pitchers!

Så nu i 2 veckor kommer ja inte göra annat än att jobba och det blir från morgon till kväll.

Här kommer lite bilder från Thailand!


Mer och mer

Mer och mer turister börjar komma och nu kan man knappt bada i havet för alla båtar som muggar vid stranden:) men mysigt ändå med alla gamla träbåtar. Hälften av dom är ju "restauranger" som man kan köpa mat och snacks från, så idag fick det bli kycklingspett och chokladmunk :)

Magnus ville åka tillbaka lite tidigare än ja så vi åkte vid 15 tillbaka till fastlandet och ja la mig vid poolen en timme.
Nu sover min gamle pojkvän middag och ja ligger här rastlös:)
Aldrig är vi synkade men ja ska tvinga med han till stranden sen och kolla om aporna är där idag! Vi köpte ju med oss bananer igår och gick ner och väntade i 2 timmar men inga apor kom. Fick bli några öl på baren Last café under tiden och vi hade så himla mysigt! Solen gick ner och det tändes massa ljus och vi pratade om livet och allt därtill. Shoppade lite och käkade middag!

Längtar smått hem faktiskt.. Inte så att ja vill hem, har d så jävla bra här.. Vi gör vad vi vill och köper vad vi vill samt att vi njuter av varandra hela tiden! Känns underbart! Men man saknar sin egen säng, svensk mat och tv. Samt sin familj såklart.. På nätterna är d så jävla varmt.. Vi sover rätt dåligt eftersom Magnus vägrar ha på air conditionern på natten för det " blåser" på honom så vi vaknar hela tiden svettiga :) knäpp han är! Meningen är väl att d ska blåsa kallt!

Har blivit väldigt brun måste ja säga trots att ja varje dag drängt mig i 30 solskydd, legat i skuggan när det varit som varmast vissa dagar och även flagnat en massa nu senaste 2 dagarna. Hoppas man har färgen kvar ett tag hemma för ursch och vara blek! Ja gillar d inte!

Den bästa semestern någonsin!
Ska ligga tyst i några minuter till sen blir det att sätta på sig klänning och flip flopp för en tur till stranden!

Ps. Igår när vi gick hem från middagen fick ja helt plötsligt en liten jätte mjuk och så grymt söt apa slängd i famnen. Den klängde sig fast och mitt hjärta smälte ju såklart! Men inga pengar gav ja ägaren för sånt vill ja inte uppmuntra till.. Men söt var den :) Ds.


Det värsta tänkbara på semestern typ

Igår var vi och red elefant! Hjälp säger säger ja bara.. Åhhhhh vad rädd jag var och vad ja aldrig mer ska göra om d! Från och till stannade den och skakade och lät så ja trodde nu har den fått nog av turister och gör ett utfall.. Men d fick fint och gubben som gick med oss tvingade mig att klättra ur stolen ja satt i på ryggen för att joina Magnus som satt långt fram på huvudet! Tårar i ögonen så gjorde ja som han sa och d va kul :) jävla fegis är ja! Men som sagt en gång aldrig mer:)

Idag har vi varit på Phra nang beach och solat.. En vacker strand med underbart vatten. Men helt plötsligt hör ja hur nån skriker och folk börjar röra sig.. Upp ur vattnet kommer en kille bärandes på en livlös människa.. Gud ja kände hur hela min kropp stelnade till.. Snabbt bad ja Magnus springa bort medans ja själv bara stod där.. Sen när ja förstod vad som hänt så sprang ja dit.. Precis då fick Magnus samt en del andra människor upp henne ur vattnet.. Livlös, grå och fragma bara rann ur munnen.. Fyfan.. Det värsta ja varit med om.. Kände hur tårarna kom och ja fick en chock.. Aldrig sett en död människa förut. Mitt på en så vacker dag, hon hade simmat bredvid oss bara minuter innan.. Men efter kanske 2 min av upplivningsförsök fick kvinnan tillbaka pulsen och kunde föras iväg med båt efter ca 10 min.. Men hon bara hängde när som bar iväg henne.. Hon skakade och såg verkligen inte helt med ut. Ingen aning om hon överlevde eller ej men min dag blev helt annorlunda. Fick mig och fundera och tänka till. Så snabbt det kan gå.. Skänker en tanke till henne och ber för att hon är ok igen❤


Chicken Island

Där har vi varit idag! Jättefint verkligen:)
Dock försvann stranden för vattnet steg så dagen har mest spenderats under skuggan bland träden :) skönt!
Imorn ska vi rida elefant och ja är nervös! Men spänd och hoppas det blir kanon :) och att elefanten är snäll! Annars kommer ja börja gråta!

Såg på Aftonbladet att d ska bli snöstorm hemma så vi försöker njuta lite extra av sista veckan här nu! 6 hela dagar kvar :)

Puss & kram


Poda Island and Phra nang cave beach

I tisdags Fick vi underbart väder! Sol och dismoln så vi tog en longtailbåt ut till ön poda där stranden var lika vacker som sist! Helst sjukt fint! Som en dröm:)
Klart vatten, vit strand, en mysig strandbar och lila fina blommor växte vilt!

Vi var där tills himlen vände och blev svart och det regnade så fruktansvärt! Var helt genomblöt eftersom vi fick vänta på det sista paret som skulle åka med samma båt. Så 45 min i spöregn men skön känsla. Inget regn man någonsin ser i Sverige!

Sen blev det dusch och sova 2 timmar, middag på en indisk restaurang och sen shopping. Tog en öl och käkade vitlöksbröd på en italiensk restaurang vid havet innan vi promenerade hemåt!

Onsdag: solen har stekt hela dagen! Bränt sönder mig.. Inte fått så mkt färg som ja hoppades idag men ja pallar inte pressa i solen som man gjorde förr :) vill hellre bada och slappa i skuggan när d blir för varmt! D är semester d! Vi har varit på Phra nang beach och kikat i grottor samt badat i korallgrönt vatten:) köpt mat från en båt vid strandkanten och simmat över till ett av dom större bergen Som ligger mitt i vattnet.. En perfekt dag helt enkelt :) sedan tillbaka till hotellet för att äta annanas som vi köpte med. Denna dag var det festival här och det ska hölls minnesceremoni på stranden för dom som drabbades av tsunamin..
Blandade känslor men vi deltog❤
Kändes viktigt!

Torsdag: sol och sol! Har spenderat dagen på hotellet poolterass :) ätit lunch, shoppat, sovit middag och haft d underbart!

Fredag: Poda Island igen och jävlar vad varmt det varit.. Bränt sönder fötterna..men badat och njutit som fan!
Sedan blev det hem till hotellet o slappa innan middag och en öl på en trubadurbar där vi spelade spel och umgicks! Unnade oss fotmassage och Magnus fick en shemale som var stor som ett hus.. Han/hennes fötter var lika stor som mitt huve med fint lilamålade naglar :) hahahahaha!

Summan är i alla fall att varje dag är underbar och vi är som nykära här och njuter verkligen av varandra, vädret & paradiset ❤

Nu ligger vi vid poolen! Mkt moln idag men d är skönt! Man orkar inte sola när d är molnfritt så här ligger vi och lyssnar på varsin ljudbok och doppar oss i poolen när d är för varmt!

Har köpt klart alla presenter/julklappar nu :)

Hoppas ni har det bra hemma! Puss


RSS 2.0