Poda Island and Phra nang cave beach

I tisdags Fick vi underbart väder! Sol och dismoln så vi tog en longtailbåt ut till ön poda där stranden var lika vacker som sist! Helst sjukt fint! Som en dröm:)
Klart vatten, vit strand, en mysig strandbar och lila fina blommor växte vilt!

Vi var där tills himlen vände och blev svart och det regnade så fruktansvärt! Var helt genomblöt eftersom vi fick vänta på det sista paret som skulle åka med samma båt. Så 45 min i spöregn men skön känsla. Inget regn man någonsin ser i Sverige!

Sen blev det dusch och sova 2 timmar, middag på en indisk restaurang och sen shopping. Tog en öl och käkade vitlöksbröd på en italiensk restaurang vid havet innan vi promenerade hemåt!

Onsdag: solen har stekt hela dagen! Bränt sönder mig.. Inte fått så mkt färg som ja hoppades idag men ja pallar inte pressa i solen som man gjorde förr :) vill hellre bada och slappa i skuggan när d blir för varmt! D är semester d! Vi har varit på Phra nang beach och kikat i grottor samt badat i korallgrönt vatten:) köpt mat från en båt vid strandkanten och simmat över till ett av dom större bergen Som ligger mitt i vattnet.. En perfekt dag helt enkelt :) sedan tillbaka till hotellet för att äta annanas som vi köpte med. Denna dag var det festival här och det ska hölls minnesceremoni på stranden för dom som drabbades av tsunamin..
Blandade känslor men vi deltog❤
Kändes viktigt!

Torsdag: sol och sol! Har spenderat dagen på hotellet poolterass :) ätit lunch, shoppat, sovit middag och haft d underbart!

Fredag: Poda Island igen och jävlar vad varmt det varit.. Bränt sönder fötterna..men badat och njutit som fan!
Sedan blev det hem till hotellet o slappa innan middag och en öl på en trubadurbar där vi spelade spel och umgicks! Unnade oss fotmassage och Magnus fick en shemale som var stor som ett hus.. Han/hennes fötter var lika stor som mitt huve med fint lilamålade naglar :) hahahahaha!

Summan är i alla fall att varje dag är underbar och vi är som nykära här och njuter verkligen av varandra, vädret & paradiset ❤

Nu ligger vi vid poolen! Mkt moln idag men d är skönt! Man orkar inte sola när d är molnfritt så här ligger vi och lyssnar på varsin ljudbok och doppar oss i poolen när d är för varmt!

Har köpt klart alla presenter/julklappar nu :)

Hoppas ni har det bra hemma! Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0