Godmorgon torsdag!

Har varit uppe nån timme!
Gjort mig klar och fixar frukostbord åt mina systrar som kommer strax på frukost ❤

Gutt hörde av sig mitt i morgonstressen och ville umgås idag men ja hinner verkligen inte! Efter att ja spenderat tid med systrarna så kommer tvillingarna hit efter skolan och ska hänga med mig och Madde! Sen datenight med mannen som äntligen ska fixa middag till MIG och inte tvärt om :) älskar verkligen den mannens mat!

Nej nu kommer dom strax! Ha en bra dag:)


Rastlös

Men imorn får jag i alla fall umgås med min lillasyster ❤


Mörker

Så jävla gött när vårt vardagsrum blir helt mörkt på kvällen! Vi har ju i april tapetserat om till mörka tapeter som
Jag glömt visa er :)
Men d gör i alla fall att man får d mörkt och mysigt på kvällen men stilrent och lagomt mörkt på dagen, perfekt då vi bara har vita möbler!

Har som sagt bakat hela förmiddagen och städat, börjat måla om dörr nr 3 hemma och sökt jobb på eftermiddagen. Helt slut.

Magnus har gått och lagt sig nu
Efter Robinsson men ja måste ju se Svenska Hollywood fruar innan det är dags för sängen! Brukar kika i sovrummet på tv:n där men eftersom Karln fortfarande är sjuk så får han vara ifred där inne ikväll.

Har försökt ragga fikakompis imorn, men ingen som har tid för en kaffe på stan så jag kanske åker ner ensam.
Malin kunde men senare på dagen och eftersom Magnus mår så dåligt är det ingen ide och ta hit nån!

Snart helg igen och då kommer äntligen Ida! Vi har inga speciella
Planer. Kanske tar en tur på stan eller bara är hemma och spelar spel och umgås! Rätt gött det med!

Nu börjar mitt program
Igen :)


Blev så förbannat gott!!

Brödet blev perfekt :) saftigt på insidan och knaprigt på utsidan!!


Bakar :)

Idag steg jag upp tidigt för att spendera dagen i köket! Bakar brytbröd och kladdkakemuffins :)
Så jävla gött! Haft lite problem med brödbakning hittills då brödet sett så beiget ut men ska försöka få lite mer färg och grädda lite extra länge idag!

Igår var jag med systrarna ute på skutberget och vi hade picknick med oss. Rostbiff, potatissallad och färsk baguette! Lite tidningar och systers kamera! Fick oss ett gäng jättefina bilder :)

Träffade också massa kineser som satte sig på vår filt och använde oss som nått slags turismgrej! Kul tyckte både dom och vi att det va och efter 20 kinesers blixtrande kameror så va dom nöjda och tackade för sig med massa skratt och knacklig engelska :) så jävla roliga ha ha ha!

Nej snart dags att kavla ut brödet!
Ha en bra dag :)


Helt ändrade planer

Magnus va så sjuk och tråkig i fredags s ja gick ut mes morbror och mamma! Käkade mat och tog några öl!
På lördagen när alla skulle ses på middag hos mamma så va alla för bakis! Så det blev hemmakväll med Magnus, Lika bra det för Gud så sjuk är varit/är. Igår var vi och handlade oxfile och lite annat! Så vi kunde äta gott och ha en skön dag hemma! Film och bad och massa gött.

Nu ska jag strax iväg med systrarna för picknick på skutberget och ska även in och söka ett jobb!
Solen skiner och inte ett moln på himlen! Men dock ganska kallt så det blir inte att steka i bikini idag :) bara njuta av solen!


Trevlig dag!

Umgåtts med syster och mamma några timmar. Köpt mig skinnbyxor och bh-topp! Ingen tröja:(
Tog en kaffe och tjötade lite innan jag storhandlade på bergvik! Köpte hem god mat och lite sånt :)

Magnus är strax hemma från jobbet eftersom han mår så dåligt. Tycker så synd om honom när han är sjuk!


Godmorgon

Eller nej! Fan vad som
Väsnas här utanför. Dom har satt in motorvärmarplatser här på parkeringen och lägger ny asfalt! Väsnas gör dom ordentligt..
Ska snart åka till bergvik med min syster och storhandla och kika på tröjor och bh. Sålde lite guld häromdagen så nu kan ja unna mig en ny tröja :) alla mina tröjor är urtvättade och fula!

Imorn skulle vi ju åkt till min morbror men nu kommer han till stan istället och vi ska äta middag hos mamma! Bästisen Sebastian kommer också! Han passar så bra in i min familj han :)
Sen blir det nog nån öl i stan men inte värre än så.
Har skickat iväg mitt cv nu och hoppas man snart får ett jobb. Inte så lätt som alla tror.. Jag har senaste 2 veckorna sökt 6 jobb men det finns ju inga och söka. Vill ju inte ha ett butiksjobb eller varför inte.. Men inte en klädaffär. Svårt det här.. Tips på vart man kan söka? Ingen som vet nått om nått jobb?




Finally!

Nu jävlar är 2 av 5 dörrar klara!
Ska bara torka!
Någorlunda nöjd i alla fall:)
Dags och städa undan och sen laga en stoooor Lasagne! Har sökt 2 jobb idag och en av dom chansningarna sökte personal så ska få iväg mitt cv dit!

Magnus är sjuk :(
Vi som ska till morbror på lör på heldagsfest och ha kul! Så jag hoppas han är frisk!


Redan onsdag!

Tiden går fort fast man är arbetslös:)
Sliter hemma med dom här dörrarna ja målar om plus en jävla feber som inte ger med sig! Fick ju avvika dejten med Therese i måndags och även min gravida fina vän Frida! Vill ju inte smitta henne när bebis närsomhelst kan ploppa ut! Men fan vill ju så gärna träffa alla kompisar!
Blev idag bjuden på lunch på stan av syster och fick med mig en snygg tröja hem!
Nyss hemkommen från Magnus syster Frida där vi haft middag och efterrätt. Hon ska flytta till Sälen så d blev liksom en hejdå middag. Trist att hon ska flytta nu när vi löst allt groll och har riktigt trevligt ihop! Men vi är uppbjudna till Sälen så d blir skoj:) ja lär väl sitta i backen ensam eftersom jag inte kan åka nått men men! After ski är ju skojj:)

Nu sovhäng med mysiga sambon!


På rätt väg

Idag känns allt bättre. Hatar verkligen att vara i en ledsam situation. Mamma har varit här och vi har pratat om allt möjligt!

Hon kom med besked :)
Knackade på och när ja öppnar gapar hon med ett leende på läpparna: jag tänkte att det va lika bra att inte fråga om jag får komma! För då hade du haft nån dålig ursäkt för att slippa besök:)
Hahaha! Mamma är att rolig!

Idag har jag varit uppe sen 6.40 och slipat och målat 2 av våra dörrar vita. Måste måla ett lager till imorn. Varit och handlat mer färg och städat.
Är så trött nu efter middagen! Pjuu!

Ikväll Robinsson och ensam mamma söker! Imorn playa del sol och Hollywood fruar! Som jag längtat!!

Förkylningen verkar ha lagt sig. Fick rethosta igår så ja trodde ja skulle hålla både mig och Magnus vakna men vi båda somnade efter nån timme:)

Sist men inte minst vill jag gratta min supervackra, snälla och hårt arbetande lillasyster till fast anställning! ❤❤
Bara jag kvar nu då! Ge mig ett jobb nån!! Ingen som känner nån som behöver personal???

Bild nr två är ju alldeles för rolig :)


Vet inte varför, eller så gör jag det

Men idag känns bara som
En tung dag..
Är tacksam att jag har Magnus. Men kan inte hjälpa att jag känner mig ensam i världen ibland..


Trevligt

Igår var en riktigt trevlig kväll mes supergod mat, stark grogg och trevliga samtal :)
Lite seg idag men har städat och nu ser jag på film! Magnus jobbar.

Sen blir det supergod mat och bio med min snutt! Snabba Cash II ;)
Ska bli mysigt! ❤

Hejdå!


30års kalas ikväll!

Efter en heldag hemma som inneburit målning och lite småplock ska vi senare iväg på kalas! Min vän Malin fyller gammal och vi är bjudna på middag pch fest ute i deras hus i Edsvalla! Ska bli riktigt kul.. Känner nog inga som är där men d spelar ingen roll!

Igår va vi ute hos pappa i Segerstad. Pappa grillade och vi hade det som vanligt lika mysigt! Syster och jag anlände 1 timme för min sambo och pappa så vi satte hos nere vid bryggan och pratade om saker Som just nu känns jobbiga. Saker som gör att ja senaste dagarna fällt många tårar..
Älskar att ha en syster Som Josefine. Hon är snäll och klok. Lyssnar på mig utan att döma mig. Sen är hon ärlig. Min allra bästa vän! Tänk att när vi var små så bråkade vi som fan men nu är vi så tighta det går och bli! Klarar mig absolut inte utan henne!

Min vän Therese Pettersson hörde Av sig för några dagar sen och tyckte det var dags att vi sågs! Jag håller med så nu har vi en dejt på måndag! ❤

Ha en bra fredag!


Glad nyhet

Gått ner mina 2 semesterkilon nu! D va jobbigt, utan att ha tränat eller bantat. Älskar min förbränning. Nu ska ja ner några kilo till :)


Inge bra

Igår sög, idag suger.
Varför känner ja alldeles för ofta att allt det bra tas ifrån mig? Att jag inte har nån energi? Att jag inte får nån empati eller gensvar.. Buuuhuuu det är jobbigt och jävlar vad töntigt och tycka synd om sig själv. Tack hej.


...


Jävla väder!!!!

Mår ju piss och det är så underbart fint väder ute! Så varmt, inte ett moln och jag har inget att göra. Men ja orkar inte. Ligger och trycker i mig godis och ser på film. LOL heter den.. Helt ok.

Kanske ja ska sola en stund efter den?

Imorn ska vi till pappa på middag!
Fre 30 årskalas hos Malin!

Hej så länge:)


Klar!!!

Äntligen kom knopparna!


Haft en bra helg

I fredags var vi först hemma hos mamma och tog en öl på balkongen och pratade massa skit. Jag, Magnus, syster & mamma! Sen ner på stan för att möta Sandra och ta en öl på uteserveringen. Frida kom också och hängde med oss resten av kvällen/ natten! Känns så jävla skönt att allt det löst sig. Riktigt roligt att hon var med :)
En bra kväll!!

Igår låg vi i soffan hela dagen och såg på film och alla bra serier! Tog en kort promenad och sen soffan igen :)
Idag är Magnus en Snabbis på jobbet men kommer snart hem! Ja har städat och packat picknickväskan! Strålande väder ute ❤

Ha en bra söndag!


Nya byrån :)

Köpte en byrå på solareturen häromdagen som jag och syster målat och slipat! Nu ska ja bara välja ett par knoppar till den :)
Målade sista omgången idag och hoppas det räcker! Blir nog skitsnyggt!
Började dagen med att åka med systrarna till Haga hallen och köpa sallad, färskt bröd, skinka och potatissallad! Körde röda skutan till mariebergsskogen och bänkade oss i solen! Så mysigt och skönt :) sen efter ca 2.5 timme försvann solen så vi åkte hem! Synd!!
Imorn ska vi ut och ta några öl med mamma! Får se vart och hur det slutar!

Ska snart börja med datenight middagen och sen ikväll är det actionfilm som gäller! Jippie....


Saknar

Vill tillbaka redan!


Förväntansfull

Imorn ska jag iväg och prata med en tjej om jobb! Hoppas d leder nån vart!!! Håller tummarna :) Haft en underbar dag med familjen hos mamma! Pratat och kramats med syskonen. Sen blev det film Och middag med sambon hemma. Så skönt och vara tillbaka i sitt eget hem efter allt åkande. Ca 350 mil har vi åkt i bilen på ca 2 veckor. Om man summerar ihop allt :) Även en vecka utomlands! Nej nu sova! God frukost fixade jag till mig och Magnus i morse!


Tack som fan för denna semester!

Hemma och har haft den bästa sommaren i mitt liv! Kroatien lika underbart som alla säger, Norrland är alltid Norrland, västkusten finns ju för alltid i mitt hjärta. Känns ändå skönt att vara Hemma. Dags och ta tag i jobbsökandet och allt annat som pausats för denna semester ❤


Stranden!

Här är vår strand!


Sjukt fint vatten här!

❤❤❤


Fyfan vilken underbar dag!

Haft det varmt och soligt hela dagen! Varit på stranden och badat lite och njutit på våra luftmadrasser :) bränt mig men skit samma! Färg har vi båda fått. Fan vad brun man blir fort. Sedan packade vi oss hemåt och solade en stund på vår stora altan innan vi knallade ner på cafét och fikade. Chokladglass med chokladsås och en stor kaffe! Maten är på spisen och jag är vrålhungrig!


Datedag!

Igår hade Magnus planerat heldag med skoj och romantik! Vandrade i bergen och i tät skog med havet runtom. Satte oss högst upp och käkade en god lunch som han lagat åt oss! Njöt av utsikten över havet och den friska luften! Sen blev det grillat och några öl! Så jävla mysigt :) vädret har ju varit helt åt helvete hela veckan! Så tråkigt. Men vi har d bäst ändå! Men imorn då ska tydligen solen komma och jag ska ta min prickiga Madrass till stranden och sola! Så blek man är nu! Familjen vi hyr av har kommit med nybakat bröd åt oss flera ggr nu och jävlar vad gott det är! Så gulliga människor! För en stund sen kom dom och frågade om vi ville med ut på deras båt imorn hela dagen och bada och sola. Båten skulle gå till Marstrand! Men ja ville stanna på stranden ja. Men Magnus ville med! Men efter lite vädjan till snutt så kom vi på att vi nog stannar här! Ja vill så gärna bara vara. Njuta av havet nära och kanske bada lite på stranden ja badade på när jag var liten :)


RSS 2.0