Kan inte sova..

Klockan är 7 och jag är skittrött och har varit vaken en timme. Ska upp om en timme och iväg till läkaren med mamma.. Nervös tror ja. Inte för att jag kommer få några svar idag men ändå jobbigt!
Man oroar sig för allt mellan himmel och jord.. Cancer, infektion, barnlöshet, operation, cysta, allergier. Ja det är några saker som
Snurrar i mitt huvud just nu.. Dröjer innan ja får svar antar jag.

Annars är det datenight ikväll och älskling ska laga middag ❤

Snart helg!!!


Godmorgon

Städat halvt ihjäl mig nu på morgonen. Redan trött och har inte ens åkt till jobbet än. Men så är det när man ska sköta hemmet själv.. Känns om man inte gör annat än städar och jobbar och sover när man slutar kl 18. För det gör jag inte heller..
Imorn är det dags för läkaren i alla fall och det ska bli underbart att få svar!! Tack mamma för att du följer med ❤

Vi hörs senare..


Vidrig mardröm!!

Vaknade av att Magnus klappade mig på kinden och frågade : hur är det hjärtat?
Tydligen så grät ja.
Drömde om mördade flickor och en man som spanade på mig genom mitt fönster. Försökte kika ut mellan persienners och precis utanför, ansikte mot ansikte stod den läskige mannen och stirrade rakt in i mina ögon! Jävlar vad jag har varit rädd.. Knappt blivit mig själv på hela dagen..

1.5 timme kvar på arbetsdagen.
Sedan är det 7 jobbdagar kvar denna termin så får man se om man har jobbet kvar till hösten! Tycker jag är värd och få komma Tillbaka och hoppas innerligt på det! Trivs med allt och alla.
Men innan dess ska ja ha en underbar sommar med alla nära och kära:)


Lilla lilla mage

Har så ont i magen.. Grät floder i morse.. Men nu har min älskade mamma fixat tid hos en privatläkare på torsdag så ja får svar på vad det här är. Hade en tid inbokad förra veckan på vårdcentralen men avbokade den då pga av jobbet.. Ville inte ta ledigt nu i slutet. Men d va nog dumt då ja mått så dåligt sen dess.
Har hunnit hem från jobbet och ligger nu i soffan så himla trött. Har jäspat hel dagen idag. Sjukt vad trött man kan vara alltså.. Ändå har jag sovit ut i morse och haft en ok dag på jobbet.
Ska kika på tv nu och lägga mig i Magnus famn.. Ska bli mysigt och bara mysa och vila.

Ni får ursäkta att jag tycker lite synd om mig och gnäller av mig här men ja är rädd och orolig för vad som är fel på mig.. Kan ju vara vad som helst!

Ha en bra kväll❤

Mina fina småsyskon!


Mästarnas mästare

Underbart program! Hoppas Jönsson klarar nattduellen nu :)
Sen big brother och bingen! Supertrött och inte ett dugg pepp för jobb!
Min arbetslust har lämnat mig, men det är bara att jobba på!

God natt & god kväll


Två veckor kvar

Sedan ledig hela sommaren!
Igår spenderades hela dagen på mariebergsskogen med min familj! Alla syskon på plats :) så mysigt!
På kvällen så varg vi bjudna hem till mamma på Eurovision och tilltugg! Sprang upp på vinden och hämtade alla gamla kort på oss när vi va små! Riktigt kul och kolla igenom dom :)
Efter flera timmar av kramkalas i soffan så vandrade vi hem.
Har jobbat några timmar i morse och sen åkte vi ut till skutberget och solade några timmar! Gud så fint det är där ute!

Nu slappa innan jobb imorn!


Brunare än i morse

Äntligen börjar jag bli brun igen!
Fräscht;)
Spenderat timmar i gräsmattan bakom
Vårt hus, bland smörblommor och humlor. Fåglarna har kvittrat och solen värmt, ljudboken underhållit och vattnet svalkat.
Nu väntar jag på min sambo som ska kidnappa mig nånstans :)
Sen ska vi handla och sen blir det hem och laga middag och dricka vinet som är på kylning!


Varmt & skönt!

28 grader och sjukt varmt ute! Galet skönt!!!! Älskar när man börjar bli brun och få energi från solen :)
Sommaren är här!!
Är oordninggjord för kvällens datenight och har tappat en bad åt Magnus och gett han en iskall öl!
Sen ska vi till en restaurang och äta god middag och dricka nån öl :)
Mumsigt och mysigt! Imorn ska jag sova ut och kanske gå ut och sola. Ingen som hade lust och umgås så ja får underhålla mig själv!
Fick idag en samtal från min bästa Therese som är i Kina på praktik. Jag hade tusen frågor om kineserna som hon svarade på med stort tålamod :)
Spännande och kul och åka iväg sådär!
Duktig min tjej!

Hoppas ni får en bra torsdagskväll i solen❤


Hello

Helt slut!
Har jobbat och sedan spenderar flera timmar på balkongen i strålande sol och 30 grader varmt!
Har nyss sagt hej då till min fina mamma som varit här på kaffe och en lång pratstund!
Måste säga att allt som händer omkring Karlstads senaste och största nyhet är som taget ur en film!
Älskling är på skutberget och springer och jag slappar! Som vanligt :)

Har idag äntligen beställt mina låga, fina, vita converse :) Dom kommer om 1-3 dagar men ja hoppas dom kommer innan helgen!
Endast en dag kvar av arbete denna vecka..
Ska sola och njuta i helgen! På lördag är det systerdag som gäller och jag , Madde och Josefine ska hänga på Mariebergsskogen hela dagen och bli bruna! Längtar ❤
Vill skicka en styrkekram till min söta syster som idag tog modet till sig och åkte till Göteborg för att göra fystest inför lumpen, tyvärr gick det inte hela vägen men helvete vad stolt jag är!! Så grym syster jag har som
Vågar och prova och drömmer och försöker! Önskar ja vore som du älskade gumman min!!!


God förmiddag

Igår efter jobbet åkte jag och Magnus till skoaffären i skåre som har utförsäljning, 50% på allt! Skulle köpa mig vita låga converse men d va såklart slut i min strl! Faaaaan känner ja!
Efter det åkte han till gymmet och jag satte mig på balkongen och stekte med min ljudbok i örat. Senare sällskapade Magnus mig med sin middag och vi spelade även ett parti poker. Så mysigt :)

Idag tänkte vi göra samma sak! Sola på balkongen och ha det gött!
Snart helg då jag går av på torsdag! Gött!

Håller tummarna för mamma idag! Älskar dig ❤❤


Soligt och varmt

Nu har värmen kommit till Karlstad och vi har mellan 15-20 grader varmt på dagarna :) solen strålar och inte ett moln på himlen idag! Till helgen ska det närma sig 30 grader! Så jävla gött!!
Ska dra mig till mariebergsskogen och sola på lördag tänkte ja:)
Är ledig på fredag om någon har lust och träffas och lapa sol med mig!
Är på jobbet nu och klämt i mig frukost, mådde illa i morse men blev akut hungrig och mår nu lite bättre!
Igår va vi hos älskade pappa i Torsvika och blev bjudna på årets första grillning, kaffe och äppelpaj, släktmys och en varm sol som gav mig lite färg :)

Ikväll har jag tänkt mig ägna kvällstimmarna åt min Magnus! That's it people!


Katastrof

Hade så sjukt mycket folk på lunchen på jobbet. Men d innebar att min rast uteblev och jag blev så jävla trött. Kommer sova som en bebis ikväll.
Här i Karlstad har det hänt en del, mammas förra jobb har varit omskrivet i tidningarna för massa skit senaste dagarna och jag är orolig både för mina gamla vänner och min mor. Dock har inte hon insyn eller varit delaktig i något av det som hänt men man mår illa av oro för dom! Kan och vill inte gå in mer på vad som hänt då det inte är min Sak. Men ville bara skriva av mig lite...

Avnjutit en supergod köttfärssås och en kall öl. Sen ska jag korka upp Rosén som är iskall. Mums!!

Trevlig helg!


Sköna sol

Äntligen fredag och ledig helg!
Solen steker och vi sitter ute och njuter av vädret på jobbet:)
Ikväll blir det middag och lite rosevin!
Imorn slappardag med hemmafix!
Söndag lite extra jobb på Magnus jobb och sen på kalas hos pappa ute i segersta :)

Insåg även att ja inte har mer helgon kvar denna termin! Pingstafton är det sista lördagen jag skulle ha jobbat! Så nu är det endast 14 arbetsdagar kvar innan semester!


Heldag med sambo

Stor frukost! Eller ja, ja äter ju inte så mkt men en kopp kaffe en macka och smoothie fick ja nästan ner :) mätt på ingenting! Gott som fan!
Ner på stan för shopping och bara njuta i solen, har varit varmt som fan idag.
Har varit hos Frida och Johan och druckit kaffe och spelar kort också. Sen va vi hos Lars på Walk the Line tatto och bokade tid för min ryggtatuering. Han ska börja skissa under sommaren men hade ingen ledig tid förens i augusti. Kanske smartast så eftersom vi ska utomlands m.m och då vill ja ju sola :)

Magnus lagade en Kanon middag till datenight idag. Bakpotatis fast med mos i, toppad med parmesan och västerbottenost, oxfile och en toas till förrätt. En så jävla hos chokladfondant till efterrätt med jordgubbsglass och apelsinbitar :)
Åh så mätt och go ja är! Fast det va 4 timmar sen vi åt! ;)


Jag är sjuk från topp till tå

Mår kräkdåligt.. Känns som en blandning av värskebrist och en bakfylla. Exakt så. Skakis och pulsen är hög. Va fan är det för fel på mig? Dumjävla kroppjävel. Gnällkärring är vad jag är. Nån borde skjuta mig. Imorn är ja ledig i allafall, tillsammans med min fina. Det vankas sovmorgon, tripp till Ikea och god mat! Kanske man hinner med bergvik också;) eller stan för en gångs skull!
ska försöka hinna förbi hos Lars på studion också så han får mäta och börja skissa på min ryggtatuering.

Hoppas ni får en trevlig ledig torsdag!
Kramen


Desperate housewifes

Kanske världens bästa program :)
Njuter varje minut av programmet!
Längtar tills torsdag då har jag en hel dag med min sambo! Vi ska shoppa, mysa, laga god middag och ha det gott!
Han har köpt det dyraste köttet ja vart med om till datenight så hoppas fan d är gott. Skulle aldrig lägga 500kr/ kilot på kött!!! :) men det smakar förhoppningsvis efter det!

Har idag beställt transfer tills vi åker till Kroatien! Mindre än 2 månader nu. Gud vad gött d ska bli. Har ett eget strandområde 15 meter från hotellet! ❤❤


Besök av en kär vän

Har haft en bra dag på jobbet, timmarna har gått fort. Har haft Gutt här på kaffe och en längre pratstund:) det var riktigt kul och umgås då vi inte setts på evigheter. Alltid lika kul och höra om hans alla bravader :) Fick även frågan om jag gått ner i vikt, och den frågan gör mig lika glad varje gång!
Nu är det 1 timmes jobb kvar innan det är dags att stänga och åka hemåt. Ska stanna till på Ica och hämta ut mitt paket från Gina först bara. Vet inte om det beror på vädret men denna djävulska huvudvärk vägrar försvinna. Haft den sedan i fre... Mår bättre då och då men i morse skaka jag och hade hög puls. Blä!

Tack för mig!


Myskväll!!!

Jag har en myskväll med min sambo! Fått se på en tjejfilm och ätit godis :)
Nu lagar han en sen middag! Och jag får inget vet! Misstänker soppa.. Eller nått sånt. Hoppas det är gott ;) jag har ju ett sånt kontrollbehov och vågar inte smaka på nya saker! Men det är då bra att ha en sambo som inte lyssnar på en och lagar spännande mat som jag förälskar mig i :)


Konfirmation & födelsedagsfirande

Hemkommen från firandet av lillebror. Ätit god mat och efterrätt. Umgått med fina familjen ❤
Nu ligger jag och Ida i soffan. Helt slut. Älskling jobbar än. Men snart hemma då blir det och köra Ida till tåget sen ska vi ha myskalas!
Blir tomt utan henne dock!

Imorn jobb igen.. Suck vad helgen gått fort!


Godkväller

Hängt hemma hos frida där det bjöds på kaffe och kortspel! Riktigt trevligt :) jättefin lägenhet hade dom!
Ätit en god middag med min lilla familj. Sedan sett på en bra film!
Nu är vi mätta och belåtna av den goda maten och allt godis. Klockan ringer rätt tidigt imorn igen och det är tur att jag har stängning till veckan så ja får sova ut :)
Tycker dock synd om Magnus som jobbat i 7 dagar nu och ska iväg imorn igen och på måndag börjar den vanliga arbetsveckan.. Stackare! Duktiga älskling ❤❤


Ändrade planer

Har jobbat klart och är hemma i soffan med Ida! Har fikat med mamma, Wille och Madde på jobbet också:)
Skulle ha fikat och umgått med bäste Sebastian vid 15 idag men det blev inställd då vi blev bjudna hem till Frida & Johan på fika. Se hur deras nya lägenhet ser ut nu när dom är klara! Längtar tills imorn då jag får mysa med min underbar familj, alla på en gång! Tyvärr jobbar min man men Ida ska med :)
Är så jävla redo för sommarlov nu känner jag! 4 veckor kvar!


Äntligen bättre

Efter massa treo och en mikrovila hemma innan jobbet så mår jag bättre! Äntligen kan jag njuta av helgen:)
Är just nu på jobbet och har stökat undan alla dagens måsten där, är så trött. Ida är med mig och får dagen att bli en superbra dag! Det är en ära att få tillbringa varannan helg med denna nu unga dam :)

Ikväll ska vi äta flintastek och potatis. Se filmen this means war :)
Imorn tar min fina lillebror konfirmation! Ska bli underbart och hänga med familjen! Tror mamma med tvillingarna kommer på besök hos oss på jobbet om en timme! Blir perfekt det :)


Dåligt på tv

Finns inte ett skit och se på tv! Film blev det ingen då Ida blev sen med tåget! Så nu har hon precis kommit! Vi ska väl bara slappa! :) huvudvärken börjar ge med sig men ursch vad jobbigt vad varit!

Hejdå!


Huvudvärk

Efter en bra start på dagen kom huvudvärken som på beställning när jag är ledig. Idiot!
Har i allafall fått massa gjort idag och nu är äntligen gubben min hemma, dock i badet! Jag känner bara en person som badar mer än min man och det är Therese Kihlman! Hon kan bada hon:)
Berättade för Magnus igår hur det va när vi va yngre och man ringde hem till Therese och hennes mamma berättade att hon badat ett tag men ringer när hon gått upp ur badet. 2 timmar senare blev man fan orolig så man ringde igen och fick då till svar att Therese fortfarande badade :) ha ha ha! Gamla tider :) Saknar henne massa! Men nu är hon i Kina på praktik så ja får vänta tills i Juli innan jag får krama denna underbara tjej!

Ikväll kommer Ida och det bli film och mys i soffan! Imorn ska jag & Ida till mitt jobb och Magnus till sitt. Jobb, jobb, jobb! Men om 4 veckor är det sommarlov!

Ha en trevlig fredag ❤


Ledig fredag

Tänkt åka ner på stan en sväng men trist väder ute så stannar hemma!
Har storstädat och ska städa ännu mer:)
Jag har ljudboken och lyssna på så det är riktigt kul och städa :)
Sitter och kikar resor till Thailand. Så sugen och jag vill så gärna åka! Men just nu är det faktiskt mindre än 2 månader tills vi ska till Kroatien!! Wiee!

Tröttis är ja, Magnus ringde och väckte mig imorse.. Sen även mamma! Men ja hann sova till 9.40! Rekord för senaste tiden i alla fall :)
Hej då!

Idag kommer Ida!! ❤❤


Grattis lillebror!

15 år är han idag! Stora, lilla bubben min:) grattis!
Lagat makaronilåda till älskling som uppenbarligen tror att han ska äta middag på restaurang och beställa vad som helst. Spec en dag som denna när jag lagt mig i sängen och skulle vila.. Suck. Men allt för han! Själv ska jag inte ens ha mat och tycker d är så onödigt och laga nått krångligt till en enda person..
Nu ligger jag i sängen igen och vilar. Har mått sisådär idag.

Ska lyssna vidare på min ljudbok: i natt är du död!

Förresten nån som är sugen på Ullared första helgen i Juni?
Hej!!


Trött så in i helvete

Och det är bara tisdag idag. Men men bara att stå ut! Ska bara hem
Och slappa efter jobbet idag och kanske jag får med mig min älskling till bergvik på shopping när han tränat!
Sitter på jobbet med magont. Har bokat tid hos läkaren så ja får ordning på det här snart. Alex min lillebror och hans kompis har praktik hos oss denna vecka men imorse dök bara hans kompis upp så jag väntar nu på lillebror men får inte tag i honom eftersom han inte har batterier. Han är den krångligaste ungen som finns alltså, inget görs ordentligt! Ska nog få ordning på han ja :)

Hörs senare! Puss & hej!


Jobbar för hårt

Igår spenderades dagen i vålberg där vi hjälpte Robert och hans familj att renovera ett hus. Helvete vad trött ja va när vi kom hem. Så vi laddade med hemmagjord hamburgare och till efterätt kladdkaksmuffins, ben & jerrys, hallon och grädde! MÖÖÖÖMMMSSS!
Idag har jag jobbat på mitt jobb, hälsat på syster, tvättat vår bil och hennes bil, sedan hjälpt Magnus på hans jobb! Katastroftrött just nu.
Tävlade ju med Magnus igår om vem som kunde stå längst på ett ben så har träningsvärk i rumpan och benet :)

Börjar Bli hungrig också, har bara ätit en macka och en tacotallrik idag... Men d får vara nog så :) är för trött för och röra mig. Ja mer än så har jag inte och berätta! Hej då:)


Bakis

Eller fortfarande full?
Hade en supertrevligt kväll igår med mina morbröder, mamma, Maria och Bernt! Men idag mår ja inte bra. Fyfan..
Nej nu hör ja duvjäveln på balkongen!! Nu ska ja fan skjuta den jäveln!


Fredag fredag fredag

Sitter på jobbet och nynnar på nationalsången och stirrar in i väggen. Igår hämtade vi pizza och myste ner oss i soffan till big brother och efter det blev det en gemensam dusch!
Har haft svårt och både somna och hålla mig sovande för ja vaknar mitt i natten och ja vet inte varför. Kanske sovit klart vad vet jag :)
Idag kommer min morbror och hans kompis från Norge och vi ska alla samlas hos mamma på middag med med andra morbror och hans fru Maria. Ska bli supertrevligt :) sen är det meningen att vi ska på Pitchers men jag och älskling får se hur vi gör!
Ska iallafall bli mysigt att umgås med morbröderna och äta och dricka gott!
Vaknade i morse av att min sambo va kramsjuk och jag trodde kl va mkt. Men han hade vaknat för tidigt och hade massa tid och mysa innan det va dags att åka till jobbet ;) bra start på dagen!

Slutar 16 idag och klockan tickar fan inte framåt!! Men men nått ska vi väl hitta på för att få tiden och gå! Städa eller baka kanske? :)

Hejdå!


Snart fredag

2 timmar kvar av arbetspasset! Sen till stan för att möta älskling som är och klipper sig :)
Ikväll är det datenight! Jag ska få mumsig middag och romantik ;)
Hej hej!


1 maj igår då!

Hade en härlig dag som började med picknick och solning på mariebergsskogen med Magnus :)
Där låg vi i säkert 3 timmar och njöt!
Sedan vankades det lunch på soliga balkongen och lite kortspel..
Hämtade mamma och syster för en tur till Deje och morbror Erik som fyllde år! Vi fick en supergod middag och tog några kalla öl på altanen:) så jävla skönt och sitta i hans trädgård med vattnet som utsikt med hela härliga släkten. Det blev många skratt och sjuka historier som vanligt!
Tack alla för en underbar dag ❤


Härliga dag

Idag kan inget gå fel, 18 grader varm ska det va, jag är ledig tillsammans med min myssjuka man :)
Vi ska packa picknickväskan och bege oss mot vattnet för en picknick runt lunch idag! Åh så mysigt :)

Efter det ska han till gymet och ja följer med och solar för solningen igår gav ju inte ett dret! Sen hem till morbror på middag :)


RSS 2.0