Mer och mer

Mer och mer turister börjar komma och nu kan man knappt bada i havet för alla båtar som muggar vid stranden:) men mysigt ändå med alla gamla träbåtar. Hälften av dom är ju "restauranger" som man kan köpa mat och snacks från, så idag fick det bli kycklingspett och chokladmunk :)

Magnus ville åka tillbaka lite tidigare än ja så vi åkte vid 15 tillbaka till fastlandet och ja la mig vid poolen en timme.
Nu sover min gamle pojkvän middag och ja ligger här rastlös:)
Aldrig är vi synkade men ja ska tvinga med han till stranden sen och kolla om aporna är där idag! Vi köpte ju med oss bananer igår och gick ner och väntade i 2 timmar men inga apor kom. Fick bli några öl på baren Last café under tiden och vi hade så himla mysigt! Solen gick ner och det tändes massa ljus och vi pratade om livet och allt därtill. Shoppade lite och käkade middag!

Längtar smått hem faktiskt.. Inte så att ja vill hem, har d så jävla bra här.. Vi gör vad vi vill och köper vad vi vill samt att vi njuter av varandra hela tiden! Känns underbart! Men man saknar sin egen säng, svensk mat och tv. Samt sin familj såklart.. På nätterna är d så jävla varmt.. Vi sover rätt dåligt eftersom Magnus vägrar ha på air conditionern på natten för det " blåser" på honom så vi vaknar hela tiden svettiga :) knäpp han är! Meningen är väl att d ska blåsa kallt!

Har blivit väldigt brun måste ja säga trots att ja varje dag drängt mig i 30 solskydd, legat i skuggan när det varit som varmast vissa dagar och även flagnat en massa nu senaste 2 dagarna. Hoppas man har färgen kvar ett tag hemma för ursch och vara blek! Ja gillar d inte!

Den bästa semestern någonsin!
Ska ligga tyst i några minuter till sen blir det att sätta på sig klänning och flip flopp för en tur till stranden!

Ps. Igår när vi gick hem från middagen fick ja helt plötsligt en liten jätte mjuk och så grymt söt apa slängd i famnen. Den klängde sig fast och mitt hjärta smälte ju såklart! Men inga pengar gav ja ägaren för sånt vill ja inte uppmuntra till.. Men söt var den :) Ds.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0