Regn & rusk

Ganska soft väder idag ändå!
Har ju fixat hemma imorse och nu visat min sambo resultatet. Målade om en av våra byråer och möblerade om i köket. Ser kanske lite konstigt ut men ja är nöjd! Nya knoppar kommer nog imorn med posten! Är nöjd :)

Varit på möte med Jonas på AMS och pratat studier. Fan vad svårt och välja vad man skulle vilja plugga till när viljan att plugga inte finns. Borde egentligen följa mitt hjärta och vara lite modig. Plugga 3.5 år och sen vara klar!
Tjäna bra och ha ett lugnt men givande jobb. Socionom är d ja funderar på. Är bara så osäker på om ja har vad som krävs. Man måste först av allt fixa matte B. Hjälp! Hatar matte!

Kladdkaka och kaffe med syster på Waynes och svängen på stan!! Köpt en kofta och en lampskärm till nya lampan. Helvete vad dyr skärm! 230kr!!!! För skärmen bara. Men fint blev d. Nya blommor till sovrummet och lite mat från Willy fick också följa med hem. Nu med huvudvärk ska ja slappa i soffan. Imorn är d dags att söka mer jobb och storstäda hemma.
Känns som en evighet sen ja träffade pappa också. Saknar honom! Nu när han är kär och galen så ringer han inte så ofta längre, ja är värdelös på att ringa så ja ska INTE klaga men varit bortskämd med att pappa ringer:) är så glad att han träffar en bra, snäll och go tjej! Får försöka boka in en hockeymatch framöver.

Nej men ha en bra måndagskväll för det ska vi. Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0