Underbara fridöööm

Ja du är att go du frida❤❤❤❤
Personen är en ja inte haft kontakt med på över 3 år och som tydligen tagit åt sig av en anledning! Men men.
Ja älskar att få gnälla men skulle aldrig tycka sååååå synd om mig själv när ja har allt vad världen erbjuder.

Mitt motto är: gnäll men med ett leende på läpparna!
Snacka skit men stå för vad du säger.
Glöm inte bort dom som finns runt dig och för dig när du klagar på dom som inte längre finns kvar...


Kommentarer
Postat av: NATTIS

Jag tog inte åt mig direkt Carro, utan jag blev så jävla irriterad när jag ser hur ofta du skriver om hur dåligt du mår men att (även om du inte syftade på mig) sitta och iprincip håna andra människor som har det tufft! Så gör man fan inte. Du vet ingenting om mitt liv och direkt efter jag hade skrivit på Facebook att jag hade det tufft (pga. Saker som du inte har en aning om) så skrev du en status direkt efter i stil med: Hoff, vad less man blir på människor som har drömmannen, drömbarnet o.sv "buhu vad synd det är om mig" och oavsett om inlägget inte var menat åt mig så blev jag riktigt förbannad över att man ens skriver sånt? Varje gång som du gnäller över nåt och folk hade skrivit åt dig... "Ååå vad synd det är om dig, buuhuu", kanske du ska tänka på hur du hade reagerat. Jag visste att man kunde kolla upp ip nummer på förra kommentaren och jag visste till 100% att du skulle göra det också men jag bryr mig inte. Här har ni "tönten" som tycker att sättet du behandlar andra på, är ruskigt dåligt! Jag är helt ärlig när jag säger att jag följt din blogg för att någonstans inom mig velat veta hur du har det, men efter att ha sett allt de här så lägger jag ner nu. Du kan skriva hur många inlägg du vill nu om detta (vilket du förmodligen gör) och kasta skit på mig, men jag kommer inte att läsa. Det är tråkigt att allt blev som det blev, men detta bevisar nog att du och jag är alldeles för olika för att kunna vara vänner. För jag behandlar inte mina vänner på det sättet! Jag är ledsen men så är det! Ha det!

2012-10-31 @ 23:24:02
Postat av: Fridöm

Haha, ja men precis så. gnäll med ett leende på läpparna. Man måste ju kunna skratta åt sin egen bitterhet.. Annars skulle det ju bli skitjobbigt. Så länge man inte hoppar på alla dårar på stan man stör sig på, eller söker upp och slår ner ägaren random facebookuppdateringar man stör sig på och slår ner dom! Åsikter är ju inte farligt och det måste man få ha. Och det är ju superokej att ha olika åsikter också utan att det måste bli drama.

Och har någon åsikter om hur jag är, eller tillochmed ser ut så bryr man sig väl inte?! Typ, sooo you think i'm gnälling/ugly?? I dont care, i looove it. Haha

2012-11-01 @ 10:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0